LG G4, ανακοινώθηκε με εξελιγμένα φωτογραφικά χαρακτηριστικά


LG G4, ανακοινώθηκε με εξελιγμένα φωτογραφικά χαρακτηριστικά

Η LG φαίνεται ότι έδωσε πολύ σημασία στην κάμερα του νέου LG G4 και ήδη γίνεται μεγάλος ντόρος για την ποιότητα του αποτελέσματος που θα μπορεί να μας δώσει.

Καταρχήν να πούμε ότι η κάμερα του νέου LG G4 έχει αισθητήρα μεγέθους 1/2.6-inch και ανάλυσης 16 megapixels και φακό με μέγιστο διάφραγμα F/1.8 (επιτρέπει να περάσει 80% περισσότερο φως στον αισθητήρα).

Το μεγάλο μέγιστο διάφραγμα του νέου φακού επιτρέπει να έχουμε καλύτερες εικόνες σε χαμηλό φωτισμό αλλά και μικρότερο βάθος πεδίου για πιο “καλλιτεχνικές” φωτογραφίες (ειδικά πορτραίτα), αφού αποδίδει πιο ελκυστικό θόλωμα του φόντου (bokeh).

Το νέο οπτικό σύστημα σταθεροποίησης 3 αξόνων, OIS 2.0, εξασφαλίζει ότι θα έχουμε λιγότερες κουνημένες και θολές εικόνες ενώ το Laser σύστημα αυτόματης εστίασης, προσφέρει 9 σημεία εστίασης και επιτρέπει γρήγορη εστίαση για καθαρές εικόνες.

Επιπλέον το νέο LG G4 διαθέτει αισθητήρα Colour Spectrum, ο οποίος μετράει και αναλύει το διαθέσιμο φως σε μία σκηνή, εξασφαλίζοντας ότι τα χρώματα θα είναι φυσικά και ζωντανά ακόμα και όταν χρησιμοποιείται το LED flash ή έχουμε κακές συνθήκες φωτισμού.

Τα πολύ σημαντικά νέα για τους πιο “ψαγμένους” φωτογράφους είναι ότι το LG G4 επιτρέπει την λήψη RAW αρχείων καθώς και το γεγονός ότι επιτρέπει στον χρήστη του να κάνει manual ρυθμίσεις, όπως επιλογή της ταχύτητας του κλείστρου, ρύθμιση της αντιστάθμισης της έκθεσης, του ISO και της ισορροπίας λευκού, ενώ για τους πολύ προχωρημένους προσφέρει live ιστόγραμμα του κάδρου και manual εστίαση.

Ανάμεσα στα όσα μας προσφέρει το LG G4 είναι η δυνατότητα καταγραφής video σε ανάλυση 4K αλλά και δημιουργίας φωτογραφιών Light Trails.

Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι το νέο premium smartphone της LG διαθέτει μπροστά κάμερα ανάλυσης 8 megapixels, με φακό f/2.0, η οποία ενεργοποιείται για λήψη selfies με διάφορες χειρονομίες.

Περνώντας στα μη φωτογραφικά χαρακτηριστικά, το LG G4 διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 808, μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Δέχεται κάρτες μνήμης micro SD, ενώ διαθέτει αποσπώμενη μπαταρία (3000 mAh). Φυσικά διαθέτει GPS, WiFi, NFC, Bluetooth, “τρέχει” λειτουργικό Android 5.1 Lollipop και διαθέτει οθόνη αφής 5.5″ LCD IPS Quantum (2560×1440 pixels).

Οι διαστάσεις του LG G4 είναι 148.9×76.1×9.8 χιλιοστά και το βάρος του 155 γραμμάρια και αναμένουμε να κυκλοφορήσει στην χώρα μας τον Ιούνιο.

Ανάμεσα στα videos που ακολουθούν, στο πρώτο, μπορούμε να δούμε το LG G4 προσαρμοσμένο σε ένα drone DJI Inspire.

LG-G4

LG-G4-2

LG-G4-1

LG-G4-4

LG-G4-3

LG-G4-5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

LG LG G4 LG Smartphone smartphones

Πηγή:

LG
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!