Η Lomography παρουσιάζει το Pixelstick που θα αλλάξει τα δεδομένα του lightpainting


Η Lomography παρουσιάζει το Pixelstick που θα αλλάξει τα δεδομένα του lightpainting

Το Pixelstick έχει μήκος 1.8 μέτρα και ενσωματώνει 200 RGB LEDs, τα οποία μπορούν να αναπαράγουν όλα το φάσμα των χρωμάτων.

Αυτά τα LEDs μπορούν να αναπαράγουν εικόνες από μια κάρτα SD που τοποθετείται στο controller της λαβής. Τα LEDs αναπαράγουν μια σειρά pixels τη φορά και με οριζόντια ή κάθετη κίνηση του Pixelstick, αναπαράγεται η εικόνα που επιλέχθηκε, σε υψηλή ανάλυση και πλήρη χρωματισμό.

Μπορούν επίσης να επιλεγούν περισσότερες από μια φωτογραφίες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα δημιουργίας timelapse βίντεο μέσω του lightpainting.

Από το controller,πέρα από την επιλογή των φωτογραφιών, μπορεί να ρυθμιστεί η φωτεινότητα, ο προσανατολισμός και ο χρόνος που θα προβάλλονται οι εικόνες.

Δίνεται η δυνατότητα, πέρα από την προβολή των εικόνων, να αναπαραχθεί μία από τις προεγκατεστημένες προβολές.

Το Pixelstick τροφοδοτείται από 8 επαναφορτιζόμενες ΑΑ μπαταρίες, παρέχοντας αυτονομία για αρκετές βραδιές lightpainting. Έχει λαβή την οποία όταν την περιστρέφει ο χρήστης, το Pixelstick μπορεί να κάνει κυκλικές κινήσεις ενώ διαθέτει και υποδοχή για τοποθέτηση τηλεχειριστηρίου.

Για να είναι ευκολότερη η μεταφορά του Pixelstick, μπορεί να σπάσει σε δύο κομμάτια και να τοποθετηθεί στην προστατευτική τσάντα που περιέχεται στο πακέτο.

Το Pixelstick κοστίζει περίπου 420 ευρώ χωρίς το κόστος μεταφορικών και μπορείτε να το παραγγείλετε από την ιστοσελίδα της lomography.

Pixelstick-3

Pixelstick-4

Pixelstick-5

Pixelstick-6

Pixelstick-7

Pixelstick-8

Pixelstick-9

Pixelstick-10

Pixelstick-11

Pixelstick-12

Pixelstick-13

Pixelstick-14

Pixelstick-15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Lomography
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!