Lytro σε νέα χρώματα. Τραβήξτε την φωτογραφία σας και εστιάστε μετά


Lytro σε νέα χρώματα.  Τραβήξτε την φωτογραφία σας και εστιάστε μετά

Όταν πρώτο-ανακοινώθηκε (Οκτώβριος του 2011) η ιδέα μίας μηχανής με την οποία πρώτα φωτογραφίζεις και μετά επιλέγεις σε πιο σημείο θέλεις να εστιάσεις (on camera) ήμασταν όλοι σκεπτικοί για το πόσο θα κατάφερνε ένα τέτοιο φωτογραφικό προϊόν να φτάσει στα καταστήματα και να παραμείνει.
Τελικά η Lytro βγήκε στην παραγωγή και κυκλοφορεί εδώ και ένα χρόνο.  Αν και δεν έχει έρθει στην χώρα μας προς το παρόν, η εταιρεία επέκτεινε το δίκτυο της εκτός των Η.Π.Α. σε Ασία, Αυστραλία, Καναδά και σε συγκεκριμένα καταστήματα όπως το amazon.com!  Η μηχανή είναι ένα ορθογώνιο κουτάκι με φακό εστιακού μήκους 35-280mm (8x οπτικό ζουμ), σταθερού διαφράγματος F2!  Βγαίνει σε δύο εκδόσεις με εσωτερική μνήμη 8 GB ($399,00) και 16 GB ($499,00).  Η Lytro ανακοίνωσε την αναβάθμιση του λογισμικού της κάμερας της, επιτρέποντας χειροκίνητο χειρισμό της ταχύτητας του κλείστρου και του ISO και χρήση του ενσωματωμένου ND φίλτρου.  Η ιστοσελίδα της εταιρείας από την οποία μπορείτε να αγοράσετε και την κάμερα σε ένα από τα πέντε διαθέσιμα χρώματα της,  βρίσκετε εδώ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lytro
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!