Η Macphun θέλει να πάρει τους δυσαρεστημένους του Lightroom στο Luminar


Η Macphun θέλει να πάρει τους δυσαρεστημένους του Lightroom στο Luminar

Τη δυσαρέσκεια πολλών φωτογράφων από την ανακοίνωση της Adobe για τα δύο νέα Lightroom προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Macphun.

Η Macphun προσφέρει εδώ και πολύ καιρό το λογισμικό Luminar, για Mac (υπάρχει και Windows beta έκδοση που μπορείτε να δοκιμάσετε), ως standalone πρόγραμμα και ως plugin για τα Lightroom και Photoshop και θέλοντας να “κλέψει” όσους δυσκολεύονται με το νέο Lightroom και το συνδρομητικό μοντέλο του Creative Cloud, μας προετοιμάζει για το νέο DAM (Digital Asset Management) Module του Luminar, που θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2018.

Μάλιστα έχει και ειδική σελίδα στο site της που εξηγεί γιατί το Luminar είναι ιδανικό για να αντικαταστήσει κάποιος το Lightroom.

To Luminar είναι ένα λογισμικό για οργάνωση και επεξεργασία φωτογραφιών σε Mac H/Y που κοστίζει 69 ευρώ, ενώ για Windows αναμένουμε την τελική έκδοση. Μπορείτε να κατεβάσετε τη δοκιμαστική έκδοση ή να το αγοράσετε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Macphun Macphun Luminar
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!