Magnum Photography Awards 2016, μεγάλος διαγωνισμός με αφορμή τα 70α γενέθλια


Magnum Photography Awards 2016, μεγάλος διαγωνισμός με αφορμή τα 70α γενέθλια

Με αφορμή τα 70α γενέθλια του, το Magnum συνεργάζεται με την LensCulture και παρουσιάζει τα Magnum Photography Awards 2016.

Στα Magnum Photography Awards 2016 μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι φωτογράφοι άνω των 18 ετών.

Θα επιλεχθούν 12 νικητές και 20 φιναλίστς στις κατηγορίες Documentary (ντοκιμαντέρ), Street (δρόμος), Portrait (πορτραίτο), Fine Art, Photojournalism (φωτορεπορτάζ) και Open, ενώ θα επιλεχθούν επτά φωτογράφοι ως “Jurors’ Picks” και πέντε φωτογράφοι ως νέα ανερχόμενα αστέρια.

Οι νικητές θα μοιραστούν το χρηματικό ποσό των 18.000 δολαρίων και φυσικά οι εικόνες τους θα λάβουν μεγάλη προβολή μέσω του πρακτορείου.

Η συμμετοχή κοστίζει 20 δολάρια για μία εικόνα και 10 δολάρια για κάθε έξτρα φωτογραφία, ενώ για πέντε φωτογραφίες το κόστος συμμετοχής είναι στα 50 δολάρια. Επιπλέον η αποστολή σειράς φωτογραφιών, με 10 εικόνες, ως μία συμμετοχή κοστίζει 60 δολάρια.

Μπορείτε να πάρετε μέρος στα Magnum Photography Awards 2016, μέχρι τις 24 Μαΐου, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Magnum
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!