Η Manchester United βάζει τέλος στη λήψη video και φωτογραφιών με tablets στο Old Trafford


Η Manchester United βάζει τέλος στη λήψη video και φωτογραφιών με tablets στο Old Trafford

Με ανακοίνωση της η ομάδα – “πρότυπο ποδοσφαιρικού μάρκετινγκ” ανακοίνωσε στους οπαδούς της ότι απαγορεύονται όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές με μέγεθος μεγαλύτερο από 150 x 100 χιλιοστά, ανάμεσα τους δηλαδή και τα tablets.
Η ομάδα προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να προστατέψει το προϊόν της αποκλείοντας όσους θέλουν να βγάζουν φωτογραφίες και videos σηκώνοντας το tablet τους και μπλοκάροντας τους πίσω θεατές από το να ευχαριστηθούν τον αγώνα.

Προσωπικά θεωρώ την κίνηση απόλυτα σωστή. Θεωρώ ότι η χρήση tablets για λήψη video και φωτογραφιών σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως ποδοσφαιρικοί αγώνες, συναυλίες, ορκωμοσίες, γάμοι κτλ. είναι πραγματικά ένα “γελοίο” θέαμα και με αποτελέσματα που φυσικά δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την ποιότητα μίας φωτογραφικής μηχανής.

Συμφωνείτε με την κίνηση της Manchester United; Ποια είναι η γνώμη σας για όσους χρησιμοποιούν το tablet τους για την λήψη φωτογραφιών και videos;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Manchester United tablets

Πηγή:

Mirror
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

6 σχόλια

  • #
    1

    Συμφωνώ με την απαγόρευση διότι το θέμα με τα tablets έχει πάρει τραγικές διαστάσεις . Είχαμε μια φωτογραφική έξαρση με την εμφάνιση των Smartfhon και τώρα το αποτελειώνουν με τα tablets .

  • #
    1

    Πολύ σωστή κίνηση.
    Δεν γίνεται να πληρώνεις ακριβά για να δεις το θέαμα και να μην σε αφήνει ο μπροστά σου.

  • #
    1

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ…

  • #
    1

    Δηλαδή εαν παω με την καμερουλα μου να βγαλω καμιά

  • #
    1

    Στα κινητά γίνεται μία κάποια προσπάθεια να έχουν αξιοπρεπή μηχανή, σε μερικά μοντέλα τουλάχιστον, στα tablets δεν νομίζω… Καλύτερα για όλους που το κάναν αυτό. Βλέπω κάτι τέτοια άτομα να τραβάνε και τα κοροϊδεύω με τους φίλους, είναι μάλλον γελοίο θέαμα.

  • #
    1

    Θα συμφωνησω με την απαγορευση.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!