Το pttl.gr κληρώνει το επαγγελματικό σακίδιο Manfrotto Backpack 20, αξίας 150 ευρώ


Το pttl.gr κληρώνει το επαγγελματικό σακίδιο Manfrotto Backpack 20, αξίας 150 ευρώ

Είχατε την ευκαιρία να κερδίσετε την Manfrotto Bravo 50, η οποία κατέληξε τελικά στα χέρια του Φώτη και την Manfrotto Veloce V την οποία κέρδισε ο Δημήτρης.

Συνεχίζουμε όμως με τις κληρώσεις των δώρων μας για εσάς και σειρά έχει η Manfrotto Backpack 20, ένα φωτογραφικό σακίδιο πλάτης από την νέα επαγγελματική σειρά της Manfrotto, αξίας 150 ευρώ. H Manfrotto συνεχίζει δυνατά στον χώρο των φωτογραφικών τσαντών, επενδύοντας πολλά στις νέες τσάντες της, οι οποίες ποιοτικά είναι εξαιρετικές (σύντομα και Hands On της Manfrotto Backpack 20 στο pttl.gr).

Και αυτή η τσάντα είναι χορηγία της εταιρείας φωτογραφικών Χ. Αλεξάνδρου & ΣΙΑ ΕΕ, η οποία αντιπροσωπεύει στην χώρα μας πολλές από τις κορυφαίες φωτογραφικές εταιρείες, όπως η Manfrotto, η Bowens, η Lastolite, η Pocketwizard, η Metz, η National Geographic, η Aputure, η VisibleDust και άλλες (δείτε εδώ).
Για άλλη μία φορά ευχαριστούμε από καρδιάς τους ανθρώπους της Χ. Αλεξάνδρου & ΣΙΑ ΕΕ για την ευγενική τους προσφορά.

Ποια τσάντα κληρώνουμε;

MANFROTTO-backpack-20

Το Manfrotto Backpack 20 είναι ένα επαγγελματικό σακίδιο σχεδιασμένο για Pro DSLR με φακό 70-200 f/2.8, επιπλέον σώμα μηχανής, 3 επιπλέον φακούς, φλας, tablet, laptop 13”, τρίποδο και αξεσουάρ. Διαθέτει σύστημα προστασίας κάμερας CPS και σκληρή εξωτερική πολυστρωματική κατασκευή για τη μέγιστη προστασία. Ζυγίζει 1.69 κιλά και έχει εξωτερικές διαστάσεις ΠxYxB 20.5 x 43.5 x 31 εκατοστά.

MANFROTTO-backpack-20-2

MANFROTTO-backpack-20-1

Πως συμμετέχω;

Θα πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο στο τέλος του άρθρου, λέγοντας μας πόσες φωτογραφικές μηχανές έχουν περάσει από τα χέρια σας.

Κάθε άτομο μπορεί να δώσει μόνο μία απάντηση στην ερώτηση μας. Παρακαλούμε να περιμένετε περίπου 3 ώρες μέχρι να εγκριθεί το σχόλιο σας. Αν αφήσετε το σχόλιο σας μετά τις 23:59 οποιασδήποτε ημέρας, τότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την επόμενη ημέρα το πρωί για να εγκριθεί. Επίσης μην ξεχάσετε να βάλετε το σωστό email σας στο ανάλογο πεδίο (δεν δημοσιεύεται και δεν θα χρησιμοποιηθεί από το pttl.gr για κανένα άλλο λόγο πλην της επικοινωνίας με τον τυχερό νικητή).
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ βάλετε τικ στο “Θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια σε αυτό το άρθρο μέσω email” (αν το κάνετε θα λαμβάνετε email κάθε φορά που κάποιος σχολιάζει στο άρθρο).

Μπορώ να αυξήσω τις πιθανότητες μου να κερδίσω;

Εκτός από το σχόλιο για το πόσες φωτογραφικές μηχανές έχουν περάσει από τα χέρια σας, υπάρχει τρόπος να κερδίσετε 4 έξτρα συμμετοχές. Πως;

Μπορείτε να κάνετε κάτι από τη λίστα παρακάτω (όλα ή όσα θέλετε) και ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ που κάνετε πρέπει να αφήσετε ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ στο τέλος του άρθρου αναφέροντας αυτό που κάνατε. Για παράδειγμα αν κάνετε like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook γράψτε ένα ξεχωριστό σχόλιο που να λέει “έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook”.

Οι 4 τρόποι που μπορείτε να πάρετε έξτρα συμμετοχές είναι:

1. Να κάνετε like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook και να αφήσετε ένα ξεχωριστό σχόλιο στο άρθρο (αν έχετε κάνει ήδη like απλά αφήστε το σχετικό σχόλιο). Παράδειγμα σχολίου : “έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook”.

2. Να κάνετε follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter και να αφήσετε ένα ξεχωριστό σχόλιο στο άρθρο (αν έχετε κάνει ήδη follow απλά αφήστε το σχετικό σχόλιο). Παράδειγμα σχολίου : “έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter”.

3. Να κάνετε follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+ και να αφήσετε ένα ξεχωριστό σχόλιο στο άρθρο (αν έχετε κάνει ήδη follow απλά αφήστε το σχετικό σχόλιο). Παράδειγμα σχολίου : “έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+”.

4. Να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube και να αφήσετε ένα ξεχωριστό σχόλιο στο άρθρο (αν έχετε κάνει ήδη εγγραφή απλά αφήστε το σχετικό σχόλιο). Παράδειγμα σχολίου : “έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube”.

ΠΡΟΣΟΧΗ: κάθε σχόλιο που εμφανίζεται στο άρθρο παίρνει αυτόματα ένα αύξοντα αριθμό. Αν γράψετε τα παραπάνω σε ένα μόνο σχόλιο και όχι ξεχωριστά για κάθε ενέργεια, τότε θα κερδίσετε μόνο μία έξτρα συμμετοχή.
Επίσης για να πάρετε μέρος στην κλήρωση αρκεί και μόνο το σχόλιο για το πόσες φωτογραφικές μηχανές έχουν περάσει από τα χέρια σας και δεν χρειάζεται αν δεν θέλετε να κάνετε κάτι από τα παραπάνω.

Μέχρι πότε μπορώ να πάρω μέρος και πως θα μάθω αν κέρδισα;

Μπορείτε να αφήνετε σχόλια μέχρι τις 6 Απριλίου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 7 Απριλίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί με άρθρο στο pttl.gr και στις σελίδες μας στο Facebook, στο Google+ και στο Twitter. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον νικητή, ο οποίος θα ενημερωθεί με email και θα πρέπει να μας γράψει πως θέλει να παραλάβει το δώρο του.

Ο χορηγός της κλήρωσης Χ. Αλεξάνδρου & ΣΙΑ


Για πάνω από σαράντα χρόνια η δραστηριότητα της εταιρείας έχει επικεντρωθεί κυρίως στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού. Στο διάστημα αυτό οι σημαντικότερες εταιρείες επαγγελματικού εξοπλισμού του φωτογραφικού χώρου, μας εμπιστεύτηκαν την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων τους στη χώρα μας.
Οι ρίζες της εταιρείας μας ξεκινούν από το 1927. Ο Μ. Κοφινάς πατέρας του Ν. Κοφινά υπήρξε ο ιδρυτής της αντιπροσωπεύοντας τις εταιρείες των αδελφών Lumiere, των επινοητών του κινηματογράφου, οι οποίοι κατασκεύαζαν και φωτογραφικές μηχανές. Ο Ν. Κοφινάς συνέχισε στην ίδια δραστηριότητα στον τομέα του photofinishing, της αυτόματης δηλαδή επεξεργασίας (εμφάνιση- εκτύπωση) μετά τη λήψη. Με την πρόσληψη του Χαρ. Αλεξάνδρου o προσανατολισμός της εταιρείας στράφηκε σταδιακά προς τον επαγγελματικό εξοπλισμό στούντιο. Τα τελευταία χρόνια με τις αλλαγές που εν τω μεταξύ επέβαλε η ψηφιακή τεχνολογία στην φωτογραφία, οι περισσότερες από τις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε στράφηκαν προς την παραγωγή προϊόντων για την ευρύτερη φωτογραφική αγορά. Το ίδιο έπραξε και η εταιρεία μας, εισάγοντας προϊόντα ευρύτερης κατανάλωσης. Επιπλέον, η ηλεκτρονική επέβαλε και την ουσιαστική συγχώνευση της φωτογραφίας με το βίντεο. Γ’ αυτό η εταιρία μας επεκτάθηκε εδώ και καιρό στην εμπορία προϊόντων βίντεο, όπως κάθε είδους φωτιστικών (led, ψυχρού φωτισμού φθορισμού, και λαμπτήρων πυρακτώσεως), γερανών, camera stabilizers κλπ.
Παράλληλα με το επαρκές σχεδόν πάντοτε απόθεμα εμπορευμάτων, θεωρήσαμε καθήκον μας να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των προϊόντων μας μετά την πώληση. Για τον λόγο αυτό οργανώσαμε το τεχνικό μας τμήμα και έτσι έχουμε στη διάθεση των πελατών μας και τεχνική υποστήριξη. Η επιλογή των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε γίνεται με κριτήριο τη γνώση του αντικειμένου και με γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής.
Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας πιστεύουμε να συμβάλλει ακόμη περισσότερο στην ενημέρωση και στην άμεση επαφή μας με τον καταναλωτή. Επειδή η φόρτωση προϊόντων της ιστοσελίδας μας βρίσκεται σε εξέλιξη επιλέξαμε για την πλήρη ενημέρωση να υπάρχει link με την ιστοσελίδα του κάθε προμηθευτή μας. Η αποστολή των προϊόντων της αρεσκείας σας θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή δια μέσου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Καλή επιτυχία σε όλους! Διαδώστε την φωτογραφική γνώση.

Η ομάδα του pttl.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Giveaways pttl.gr
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

637 σχόλια

  • #
    1

    έχω 2 φωτογραφικές μηχανές

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    Eκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δημήτρης Ζουρνατσίδης | 31 Μαρτίου 2014 στις 18:25

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    Έχουν περάσει από τα χέρια μου τουλάχιστον 5 φωτογραφικές μηχανές.

  • #
    1

    2 μηχανές και η πρώτη φώτο 12 ετών :)

  • #
    1

    3..!! Καλή επιτυχία σε όλους παίδες…!!!

  • #
    1

    8 φωτογραφικές μηχανές έχουν περάσει από τα χέρια μου

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Φιλιππος οικονομου | 31 Μαρτίου 2014 στις 18:32

    Εχουν περασει από τά χέρια μου,γυρω στις 14 κάμερες…

  • #
    1

    Έχω κάνει ήδη like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    Έχω κάνει ήδη εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube!!

  • #
    1

    Zenit, Practika, Nikon, Samsung, Sony 7μηχανές 5 μάρκες

  • #
    1

    Έκανα like στην σελίδα του pttl.gr στο facebook.

  • #
    1

    Πέντε…ζωή ν’άχουν.

  • #
    1

    Καλή επιτυχια!

  • #
    1

    Από τα χέρια μου έχουν περάσει 5 φωτογραφικές μηχανές

  • #
    1

    Από τα χέρια μου δεν θυμάμαι πόσες φωτογραφικές μηχανές έχουν περάσει, νομίζω μετράω 6!

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    Επίσης, έχω κάνει like στη σελίδα του pttl στο facebook.

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    Είχα 3 μηχανές!

  • #
    1

    4 !
    Nikon D200
    Nikon D700
    Nikon D7000
    Nikon D3s

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γρηγόρης Δερμιτζάκης | 31 Μαρτίου 2014 στις 18:56

    έχουν περάσει από τα χέρια μου 3 μηχανές.

  • #
    1

    8 μηχανές έχουν περάσει από τα χέρια μου και παω για την 9ατι!!!!!

  • #
    1

    Εάν θυμαμαι καλα 7.Και μαζευω χρηματα για την 8η.

  • #
    1

    Απ’τα (αρτσουμπαλα) χεράκια μου περάσανε 6 μηχανές!

  • #
    1

    “έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+”.

  • #
    1

    “έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube”.

  • #
    1

    “έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook”.

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    “έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter”.

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    4, οι 3 αναλογικές.

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Παντελής Παπαδανιήλ | 31 Μαρτίου 2014 στις 19:22

    10 φωτογραφικές μηχανές

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Παντελής Παπαδανιήλ | 31 Μαρτίου 2014 στις 19:22

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    αν υπολογισω και τις μικρες κομπακτ, πρεπει να ειναι 6… :)
    καλή μας επιτυχία!

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube”

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    5 φωτογραφικές μηχανές (απ’όσο θυμάμαι)

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γιώργος Καρασαββίδης | 31 Μαρτίου 2014 στις 20:43

    Ψηφιακή Pentax , Νikon d7000

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γιώργος Καρασαββίδης | 31 Μαρτίου 2014 στις 20:43

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γιώργος Καρασαββίδης | 31 Μαρτίου 2014 στις 20:43

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γιώργος Καρασαββίδης | 31 Μαρτίου 2014 στις 20:44

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    Έκανα like στην σελίδα του pttl.gr στο Facebook

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1
  • #
    1

    Μιας και αρχάρια,έχω ακόμα την πρώτη μου DSLR :)

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    έχω αλλάξει 2 μηχανές μα μου λείπει ένας σάκος! like k +1g !

  • #
    1

    Δύο DSLR, τρεις ψηφιακές compact, μία αναλογική SLR, και δύο αναλογικές pocket, σύνολο: 8 μηχανές

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    Γράφτηκα στο κανάλι του pttl.gr στο Youtube

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κώστας Κατσομήτρος | 31 Μαρτίου 2014 στις 22:09

    2 slr της Canon

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κώστας Κατσομήτρος | 31 Μαρτίου 2014 στις 22:10

    εχω κανει like στη σελιδα στο facebook

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κώστας Κατσομήτρος | 31 Μαρτίου 2014 στις 22:10

    εχω κανει follow στο twitter

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κώστας Κατσομήτρος | 31 Μαρτίου 2014 στις 22:11

    εχω κανει follow στο Google+

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κώστας Κατσομήτρος | 31 Μαρτίου 2014 στις 22:11

    εχω κανει εγγραφη στο youtube

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Θεοφάνης Γκουντινάκης | 31 Μαρτίου 2014 στις 22:50

    4 DSLR, 3 compact και μια polaroid

  • #
    1

    Πολλες. SLR Pentax K1000, Nikon F801s,Canon EOS 650, DSLR 450D

  • #
    1

    canon ixus m-1
    olympus sp 560
    canon 450d
    canon 7d
    και τωρα canon 5d ii

    αυτα!!!

  • #
    1

    Τρεις μηχανές. Η πρώτη ήταν μια Pentax, και τώρα εχω μια nikon d90 και μια leica x1.

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γιώργος Ζαγκόγλου | 31 Μαρτίου 2014 στις 23:14

    2 Dslr και 3 compact.

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γιώργος Ζαγκόγλου | 31 Μαρτίου 2014 στις 23:15

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γιώργος Ζαγκόγλου | 31 Μαρτίου 2014 στις 23:15

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γιώργος Ζαγκόγλου | 31 Μαρτίου 2014 στις 23:15

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γιώργος Ζαγκόγλου | 31 Μαρτίου 2014 στις 23:16

    έκανα εγγραφή στo κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    αισιως φτασαμε στις 5… ζωη να χουμε!!

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook”.

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+”.

  • #
    1

    “έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube”.

  • #
    1

    7 φιλμάτες και 6 ψηφιακές. Ελπίζω να τις εκατοστήσω.

  • #
    1

    4 film , 2 digital

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δημήτρης Ζουρνατσίδης | 1 Απριλίου 2014 στις 0:17

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έχω αλλάξει 2 φωτογραφικές μηχανες

  • #
    1
  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σοφια Κουρογιαννη | 1 Απριλίου 2014 στις 0:29

    3 φωτογραφικές μηχανές

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΔΕΡΙΔΗΣ | 1 Απριλίου 2014 στις 1:20

    από τότε που άρχισα να ασχολούμαι έχω χρησιμοποιήσει 13 μηχανές!

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σταματης Παπαδοπουλος | 1 Απριλίου 2014 στις 3:10

    Εκανα like στη σελιδα του pttl.gr στο facebook.

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σταματης Παπαδοπουλος | 1 Απριλίου 2014 στις 3:12

    Εχω αλλαξει 7 φωτογραφικες μηχανες

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σταματης Παπαδοπουλος | 1 Απριλίου 2014 στις 3:14

    Εχω κανει εγγραφη στο καναλι του pttl.gr στο YouTube.

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σταμάτης Παπαδόπουλος | 1 Απριλίου 2014 στις 3:51

    Έκανα follow στην σελιδα του pttl.gr στο Twitter.

  • #
    1

    2 φωτογραφικές μηχανές !!!

  • #
    1

    Γειά σας, συνολικά 7 μηχανές ως τώρα ασχολούμαι από 12 χρονών με την φωτογραφία.

  • #
    1

    4 φωτογραφικες μηχανες

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ανέστης Γεωργιάδης | 1 Απριλίου 2014 στις 9:42

    Έχω αλλάξει 7 φωτογραφικές μηχανές

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δημήτρης Ζουρνατσίδης | 1 Απριλίου 2014 στις 9:51

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γιώργος Μπουζάκης | 1 Απριλίου 2014 στις 9:54

    Έχω αλλάξει 4 φωτογραφικές μηχανές

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γιώργος Μπουζάκης | 1 Απριλίου 2014 στις 9:55

    Έχω κάνει like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    Έχω αλλάξει 3 φωτογραφικές μηχανές

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    Εχω κανει εγγραφη στο καναλι του pttl.gr στο YouTube.

  • #
    1

    Έχω αλλάξει 3 φωτογραφικές μηχανές

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κατερινα Τσερφωλια | 1 Απριλίου 2014 στις 10:26

    Εχω αλλαξει δυο μηχανες

  • #
    1

    Εχω αλλαξει τρεις μηχανες

  • #
    1

    7 είναι οι φωτογραφικές που έχω στην κατοχή μου. (2 film 35mm, 1 film 120mm, 2 digital compact και 2 dslr)

  • #
    1

    ΑΠΟ ΦΙΛΜΑΤΕΣ 3 ΚΑΙ ΑΠΟ ΨΗΦΙΑΚΕΣ 4

  • #
    1

    Εχω αλλαξει 5 φωτογραφικές μηχανές

  • #
    1

    Εκανα like στο facebook

  • #
    1

    Εκανα follow στο Twitter

  • #
    1

    Έχω αλλάξει 5 φωτογραφικές μηχανές!

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1
  • #
    1

    Μια παλιά φιλμάτη, αρκετες compact nikon οι περισσότερες και η Nikon DSLR που εχω τωρα

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    3 dslr & 2 compact

  • #
    1

    πανω από 10…ολες Nikon
    film και DSLR

  • #
    1

    Canon T90 EOS 5 NikonD50 D200

  • #
    1

    10 ( Agfamatic 2000 | Canon T50 | Nikon F65 | Nikon N6006| Sony F505 | Fuji S1 | Nikon D50 | Nikon D70s | Nikon D80 | Minolta Dynax 5D )

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δημήτρης Ζουρνατσίδης | 1 Απριλίου 2014 στις 12:14

    έκανα subscribe στο κανάλι του pttl.gr στο youtube

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δημήτρης Ζουρνατσίδης | 1 Απριλίου 2014 στις 12:18

    2 κάμερες! Μια απλή Kodak Easyshare CX-7300 και πλέον είμαι κάτοχος μιας DSLR, Nikon D5100

  • #
    1

    2 κομπάκτ (με φιλμ & ψηφιακή) και 1 DSLR (νεούδι είμαι…)

  • #
    1

    Δύο κόμπακτ. Αν κερδίσω όμως λέω να πάρω και μια τρίτη…!!!

  • #
    1

    NIKON D7000

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    2 compact και μια dslr

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    2 φωτογραφικές μηχανές

  • #
    1

    2 Αναλογικές 4 Ψηφιακές.

  • #
    1

    Μια compact, μια film slr και 2 DSLR

  • #
    1

    Εκανα like στη σελιδα του pttl στο facebook

  • #
    1

    Εκανα follow στο pttl στο tweeter

  • #
    1

    Εκανα follow το pttl στο google+

  • #
    1

    Εκανα εγγραφη στο καναλι του pttl στο youtube

  • #
    1

    2 compact και μια dslr

  • #
    1

    ENGRAFI STO YOU TUBE…

  • #
    1

    εχω κανει like στη σελιδα του pttl στο Facebook

  • #
    1

    είχα στην κατοχή μου δυο DSLR και μια compact

  • #
    1

    13 μηχανες συνολικα

  • #
    1

    μια compact και μια DSLR

  • #
    1

    2 αναλογικές, 2 compact και 2 dslr

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube”

  • #
    1

    Μια compact και μια DSLR.

  • #
    1

    Έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook.

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    Έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+.

  • #
    1

    Έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube.

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΛΚΟΠΟΥΛΟΣ | 2 Απριλίου 2014 στις 14:21

    1 αναλογικη SLR , 1 compact & 1 dSLR

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΛΚΟΠΟΥΛΟΣ | 2 Απριλίου 2014 στις 14:22

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    2 dslr και 1 mirrorless

  • #
    1

    ekena follow twitter..

  • #
    1
  • #
    1

    4
    Mια αναλογική, μια compact, η dslr μου και το lumia 925

  • #
    1

    Έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    Έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    Έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    4 και τις εχω ακομα

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σταματης Παπαδοπουλος | 3 Απριλίου 2014 στις 10:47

    Έκανα follow στην σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    2 compact, 1 dslr και πρόσφατα μια mirrorless!

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    2-3 slr, 1-2 compact αναλογικές, 1 compact ψηφιακή, 1 ψηφιακή mirroless, 2 Dslr και ελπίζω κι άλλες πολλές στο μέλλον!

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    Έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΑΣΑΝΑΚΗΣ | 3 Απριλίου 2014 στις 11:47

    ΕΧΩ 2 DSLR ΜΗΧΑΝΕΣ!

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    3 φωτογραφικές μηχανές

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    3 φωτογραφικές μηχανές

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΙΑ | 3 Απριλίου 2014 στις 13:40

    ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 2 ΕΩΣ ΤΩΡΑ

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΙΑ | 3 Απριλίου 2014 στις 13:40

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    4.έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ | 3 Απριλίου 2014 στις 13:56

    ΜΟΝΟ 1

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ | 3 Απριλίου 2014 στις 13:57

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος | 3 Απριλίου 2014 στις 15:11

    5 ΜΗΧΑΝΕΣ

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος | 3 Απριλίου 2014 στις 15:12

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    Έχω μονο μια πάρει δυστυχως

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    2 αναλογικές και 5 ψηφιακές

  • #
    1

    Είχα 4 φωτογραφικές μηχανές!!!

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ | 3 Απριλίου 2014 στις 16:17

    3 φωτογραφικες μηχανες!

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ | 3 Απριλίου 2014 στις 16:18

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook
    Name: Aleka Nikolaidou

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ | 3 Απριλίου 2014 στις 16:18

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter
    @AlekaNikol

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ | 3 Απριλίου 2014 στις 16:19

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+
    Name: Alex Nikolaidou

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ | 3 Απριλίου 2014 στις 16:19

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube
    Name: Alex Nikolaidou

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1
  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    Μία φωτογραφική.

  • #
    1

    Έχουν περάσει 3 φωτογραφικές από τα χέρια μου.

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    Έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο Facebook.

  • #
    1

    εκανα like στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    Έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter.

  • #
    1

    Έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+.

  • #
    1

    Έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube.

  • #
    1

    8 φωτογραφικές μηχανές έχουν περάσει από τα χέρια μου. Κάποιες από αυτές περνάνε ακόμα!

  • #
    1

    Στην κατοχη μου ειχα 4 φωτογραφικες μηχανες, τωρα ποσες περασαν απο τα χερια μου αν υπολογισω οσοι μου ζητησαν αν τους φωτογραφισω με την δικη τους καμερα θα ειναι σιγουρα καποιες δεκαδες!!!

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook.

  • #
    1

    εκανα follow στο καναλι του you tube

  • #
    1

    8 φωτογραφικες μπορει και εννια

  • #
    1

    εκανα εγγραφη στο g+

  • #
    1

    εκανα εγγραφη στο @pttl.gr στο tweeter

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΕΞΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | 3 Απριλίου 2014 στις 17:57

    ΝΟΜΙΖΩ 3 ΜΟΝΟ

  • #
    1

    καμια ως τωρα,δε ξερω και πολλα απο φωτογραφικες μηχανες.

  • #
    1

    mia fvtografikh eixa pou htan thirio alla hmoun polu mikrh gia na xerw apo ayta k th xalasa kapws :D

  • #
    1

    apo fotografikh kamia,panta me to kinhto evgaza pics

  • #
    1

    Πάνω από 5!!!

  • #
    1

    4 εχουν περασει αν θυμαμαι καλα

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook”.

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter”.

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube”.

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+”.

  • #
    1

    εκανα follow στο καναλι του you tube

  • #
    1

    απο τα χέρια μου έχουν περασει άπειρες μηχανές μηχανές, αλλα στην κατοχή μου είχα μόνο 5

  • #
    1

    Καμιά δεκαριά νομίζω!

  • #
    1

    3 φωτογραφικές μηχανές

  • #
    1

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10

  • #
    1

    Σίγουρα 5

  • #
    1
  • #
    1

    ειχα 2 φωτογραφικες μηχανες… αν μετρισω αυτους που μου ζητησαν να τους φωτογραφισω με την δικη τους καμερα θα ειναι σιγουρα δεκαδεςςςςς!

  • #
    1

    2-3 ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩΩ!!!!

  • #
    1

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10….

  • #
    1

    Μια φωτογραφική μηχανή έχω μόνο!

  • #
    1

    Μοναχα μια, αλλα εχει χυσει πολυ ιδρωτα και εχει ταξιδεψει σε πολλα μερη…

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γιαννης Σπηλιοπουλος | 3 Απριλίου 2014 στις 21:08

    Εχουν περασει 2 φωτογραφικες μηχανες απο τα χερια μου.

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΡΜΠΙΛΙΑΣ | 3 Απριλίου 2014 στις 21:55

    4 ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΒΡΙΔΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ

  • #
    1

    Πάνω από 5 φωτογραφικές μηχανές σίγουρα

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    2 φωτογραφικες μηχανες περασαν απο τα χερια μου..

  • #
    1

    “έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook”.

  • #
    1

    “έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter”.

  • #
    1

    “έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+”.

  • #
    1

    “έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube”.

  • #
    1

    Συγχαρητήρια για τον διαγωνισμό σας απο την κατοχή μου εχουν περασει 4 φωτογραφικές μηχανές.

  • #
    1

    έχω κάνει like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Διονυσης Τυρογαλας | 4 Απριλίου 2014 στις 0:03

    3-4 φωτογραφικες μηχανες.

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    αν θυμαμαι καλα 5 η 6

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebooκ

  • #
    1

    4 αναλογικές κι 2 ψηφιακές.Σύνολο:6

  • #
    1

    4 φωτογραφικες ειχα !

  • #
    1

    Έχουν περάσει 5 φωτογραφικές από τα χέρια μου (2 αναλογικές και 3 ψηφιακές)!!

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΝΟ

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γιάννης Χονδρογιάννης | 4 Απριλίου 2014 στις 2:01

    11 φωτογραφικές μηχανές και συνεχίζω…

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook Kat Mal

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube insane.maniac8

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter @kat_mal_

  • #
    1

    απο τα χερια μου εχουν περασει 4 φωτογραφικεσ μηχανεσ.πρωτη φορα εβγαλα φωτογραφια στα 16

  • #
    1

    Καλημέρα και συγχαρητήρια για τον διαγωνισμό! Έχουν περάσει μόλις 3 από τα χέρια μου με τελευταία την Canon 600D

  • #
    1

    τέλειο δώρο για μένα ,
    πέρασαν από τα χέρια μου 4 φωτογραφικές μηχανές,

  • #
    1

    απλα φανταστικη!!!!
    πολλες φωτογραφικές μηχανες
    λατρευω τις φωτογραφιες

  • #
    1
  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    2-3 φωτογραφικες εχουν περασει απο τα χερια μου..
    πιστευω οταν ημουν 5 χρονων?? περιπου ειχα τη πρωτη μου επαφη με φωτογραφικη μηχανη!!!

  • #
    1

    απο τα χερια μου εχουν περασει 4 φωτογραφικες μηχανες (2 αναλογικές κι 2 ψηφιακές)

  • #
    1

    12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΩΝ, ΨΗΦΙΑΚΕΣ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΕΣ, ΑΠΛΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ.

  • #
    1
  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο google+

  • #
    1

    3 φωτογραφικές μηχανές έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα!

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    “έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook”.

  • #
    1

    “έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+”.

  • #
    1

    “έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube”.

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γιώργος Τσεργούλας | 4 Απριλίου 2014 στις 16:50

    Δύο φωτογραφικές μηχανές είχα στο παρελθόν..

  • #
    1

    Εκανα like στη σελιδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δημήτρης Σαπουρίδης | 4 Απριλίου 2014 στις 17:44

    5 νομίζω.

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Βηθανία Βοσκοπούλου | 4 Απριλίου 2014 στις 18:28

    4 μηχανες εχουν περασει απο τα χερια μου…

  • #
    1

    3 μηχανές είχα και ελπίζω σε λίγες μέρες να εχω και την 4η!

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    περίπου 6……………………..

  • #
    1
  • #
    1

    5 φωτογραφικες μηχανες!

  • #
    1

    3 ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ……….

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    περασαν 2 φωτογραφικες απο τα χερια μου και θα ηθελα πολυ και 3.

  • #
    1

    3 μέχρι σήμερα

  • #
    1

    2 Μηχανες ! καλη επιτυχια σε ολους

  • #
    1

    εχω κανει follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    εχω κανει like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    εχω κανει εγγραφή στο κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    Τουλάχιστον 4 αναλογικές και 3 ψηφιακές μηχανές έχουν περάσει από τα χερια μου.

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    πέρασαν απο τα χέρια μου 9 φωτογραφικές μηχανές!

  • #
    1

    Εχουν περασει απ τα χερια μου 4 μηχανες

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    Έχουν περάσει 5 μηχανές απο τα χέρια μου

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    Δύο ,Μία ανλογική και μία ψηφιακή.

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Λυμπερόπουλος Αθανάσιος | 4 Απριλίου 2014 στις 23:11

    Μόνο 4 (τέσσερις)….

  • #
    1

    exoyn perasei 2 mhxanes apo ta xeria mou

  • #
    1

    Μονο 3 δυστυχώς.

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Στέφανος Τσακίρης | 5 Απριλίου 2014 στις 0:42

    Μέχρι τώρα είχα 3 αναλογικές, 4 ψηφιακές και περιμένω την 5η ψηφιακή, σύνολο 8 μηχανές.

  • #
    1

    3 Μηχανες εχουν περασει απο τα χερια μου.

  • #
    1

    Εχω τρείς μηχανές
    Μία DSLR μία mirorless και μία compact

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 8ΧΡΟΝΩΝ

  • #
    1

    3 Μηχανες εχουν περασει απο τα χερια μου.

  • #
    1

    Αν εξαιρέσουμε τα παιδικά χρόνια, απο τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι για δικές μου μηχανές μιλάμε για :
    1) Nikon F55
    2) ZENIT EM
    3) Nikon Fm3a
    4) Nikon D80
    5) Nikon D300
    6) Nikon D800

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Αλέξανδρος Γιοβάνης | 5 Απριλίου 2014 στις 10:43

    3 μεχρι στιγμης!

  • #
    1

    Έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    Η πρωτη ηταν μια αναλογικη,δανεικη για τα πρωτα μαθηματα φωτογραφιας & μετα μια ψηφιακη..

  • #
    1

    Έχω κάνει επίσης like στο twitter…

  • #
    1

    Η πρώτη επαφή με την φωτογραφία ήταν το 1977 σε ηλικία 9 ετών ,απο τότε “μαζεύω” φωτογραφικές μηχανές μεσαίου και μεγάλου φορμά , πραγματικά αδυνατώ να δώσω ακριβές απάντηση για τον αριθμό των μηχανών που έχουν περάσει από τα χέρια μου .

  • #
    1

    Και follow στο youtube! Παντού pttlίζομαι!

  • #
    1

    2 analogikes kai 3 psifiakes exoun perasi

  • #
    1

    Από τα χέρια μου έχουν περάσει 10 μηχανές από όλα τα είδη από τότε που με θυμάμαι με την πρώτη μου…πάμε για την επόμενη! ;-)

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube”

  • #
    1

    7 φωτογραφικές μηχανές.

  • #
    1

    Έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο Facebook

  • #
    1

    Έκανα λαϊκ στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    10 αναλογικές και 7 ψηφιακές

  • #
    1

    Έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο Facebook

  • #
    1

    Εχουν περασει 6!

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Στεφανία Βουκελάτου | 5 Απριλίου 2014 στις 13:04

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΣΟΥΡΑΣ | 5 Απριλίου 2014 στις 13:06

    ΑΠΟ ΤΟ 1984 ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ 5 ΜΗΧΑΝΕΣ

  • #
    1

    den 3ero me akribeia alla kamia 5-7 sigoura

  • #
    1

    ekana kai like sto facebook!!!!!

  • #
    1

    Μια αναλογική κόντακ και μια ψηφιακή sony που πλέον έχει χαλάσει…οπότε θα έχω την τσάντα αν κερδίσω αλλά καμία φωτογραφική μηχανή….

  • #
    1

    Απο τα χέρια μου πέρασαν 4 φωτογραφικές μηχανές!

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    Μόνο 2 φωτογραφικές μηχανές και οι δύο πολύ καλές για την εποχή που τις είχα αγοράσει και τις κρατούσα πολλά χρόνια!

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    Έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube.

  • #
    1

    Έκανα και like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook.

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    mmmmmm…..mono 2 mhxanes eixan perasei apo ta xerakia mou…

  • #
    1

    Τρεις αναλογικές και δύο ψηφιακές.

  • #
    1

    Το ταξίδι μου με τις φωτογραφικές μηχανές άρχισε από τότε που έχασα ένα αγαπημένο μου πρόσωπο και αποφάσισα να φωτογραφήσω όλα τα μέρη που αγαπούσε. Δεν έχουν περάσει πολλές μηχανές από τα χέρια μου λόγω της μικρής σχετικά ηλικίας μου, όμως σκοπός μου είναι να γίνει αυτό.
    Καλοτάξιδο και καλοφόρετο το σακίδιο σε όποιον το κερδίσει.

  • #
    1

    Απο τα χέρια μου πέρασαν 4 φωτογραφικές μηχανές και τώρα περιμένω και την επόμενη… :)
    Την πρώτη μου φωτογραφία τη τράβηξα όταν ήμουν 8 ετών…

  • #
    1

    Έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    3 dslr 1 mirrorless

  • #
    1

    Έκανα like στη σελίδα pttl.gr στο Facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο google+

  • #
    1

    έχουν περάσει 7 μηχανές…

  • #
    1

    περασαν 2 φωτογραφικες μηχανες απ τα χερια μου

  • #
    1

    exo allaksei molis 3 fotografikes mhxanes oi opoies omos exoyn poly megalh synesthmatikh aksia gia mena!!!!

  • #
    1

    1 αναλογική και δυο ψηφιακές

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Παναgiώτης Αδαμόπουλος | 5 Απριλίου 2014 στις 16:29

    6

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Παναγιώτης Αδαμόπουλος | 5 Απριλίου 2014 στις 16:31

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Παναγιώτης Αδαμόπουλος | 5 Απριλίου 2014 στις 16:33

    “έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Παναγιώτης Αδαμόπουλος | 5 Απριλίου 2014 στις 16:35

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    12 Mhxanies sumperilambanomenou toso psifiakes oso kai mhxanikes.

  • #
    1

    τρεις

  • #
    1

    Είχα δυο αναλογικές Olympus OM1 και 2, μετά μια Cannon Powershot και τώρα μια Nikon D 3000.

  • #
    1

    Έχω αλλάξει δύο φωτογραφικές μηχανές

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter.

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook.

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+.

  • #
    1

    αν δε κανω λαθος 3 παλιες με φιλμ και 2 ψηφιακες….!ποτε δεν ειχα βεβαια καποια ολοδικη μου :-(

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube.

  • #
    1

    3 σίγουρα!!!!

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Παπαδόπουλος Παναγιώτης | 5 Απριλίου 2014 στις 17:36

    6 φωτογραφικές μηχανές.

  • #
    1

    3ΑΝΑΛΟΓΙΚΕς ΚΑΙ 6 ΨΗΦΙΑΚΕς…

  • #
    1
  • #
    1

    πολλες μικρες και μεγαλες και μια επαγγελματικη

  • #
    1

    εχω αλλαξει 3 ψηφιακες και κατεληξα σε dslr

  • #
    1

    1 Αναλογική και καμπόσες ψηφιακές.

  • #
    1
  • #
    1

    Εχουν περάσει απο τα χέρια μου 6 μηχανές…!

  • #
    1

    Από το 1983 έχουν περάσει 5, η πρώτη ήταν η Kodak Instamatic 56X

  • #
    1

    Καλησπέρα! Σας ευχαριστούμε για το υπέροχο δώρο που κληρώνετε. Έχουν περάσει 3 μηχανές από το χέρια μου.

  • #
    1

    Έκανα και like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook!

  • #
    1

    Έκανα και follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+!

  • #
    1

    12 exoun perasei

  • #
    1

    3 μηχανές

  • #
    1

    ειχα μεχρι σημερα 5 μηχανες

  • #
    1

    2 dslr sony a37 και nikon D7000

  • #
    1

    Μέχρι στιγμής 6…

  • #
    1

    2 φωτογραφικές μηχανές…

  • #
    1

    1 φωτογραφική μηχανή

  • #
    1

    οοοοοοουυυυυυυυυυ πανω απο 8

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook”.

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter”.

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+”.

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube”.

  • #
    1

    5 φωτογραφικές μηχανές

  • #
    1

    ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΜΙΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ…

  • #
    1

    εχουν περασει 4 μηχανες 2 αναλογικες και 2 ψηφιακες..

  • #
    1

    4 μηχανές . Καλή επιτυχία σε όλους

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ντιράν Καλαϊτζιάν | 6 Απριλίου 2014 στις 1:35

    8 μηχανές πέρασαν από τα χέρια μου (3 αναλογικές και 5 ψηφιακές) για αρκετές λήψεις. Οι 2 τελευταίες ψηφιακές (NIKON D5200 και Canon IXUS 980is) παράγουν ακόμα έργο. Υπάρχει βέβαια και μια μικρή συλλογή από 30 περίπου μηχανές (από το 1931 και μετά), όπου μερικές λειτουργούν (αρκεί να βρεθεί φίλμ).

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Αντωνιος Βαρδακας | 6 Απριλίου 2014 στις 2:22

    13 μηχανες

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Αντωνιος Βαρδακας | 6 Απριλίου 2014 στις 2:23

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook”.

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Αντωνιος Βαρδακας | 6 Απριλίου 2014 στις 2:24

    “έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube”.

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ | 6 Απριλίου 2014 στις 8:22

    8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

  • #
    1

    4 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ 4

  • #
    1

    5 μηχανες

  • #
    1

    “έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook”

  • #
    1

    “έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter”.

  • #
    1

    “έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+”.

  • #
    1

    “έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube”

  • #
    1

    4 διαφορετικές. :)

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook!

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter !

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+ !

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube !

  • #
    1

    20 Μηχανές

  • #
    1
  • #
    1
  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    3 έχουν περάσει .. μια αναλογή SLR
    μία compact σχετικά απλή
    και πλέον d3100

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    4 αναλογικές 8 ψηφιακές

  • #
    1

    3 αν δεν κάνω λάθος

  • #
    1

    “έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook”

  • #
    1

    μία δυστυχώς

  • #
    1

    “έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook”

  • #
    1

    2 κάνον, μία αναλογική και μία ψηφιακή!

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    μονο μια εχει περασει κ ειμαι στη 2 οπου δεν μου φτανει κ θελει κατι περισσοτερο τωρα που μαθαινω φωτογραφια

  • #
    1

    εφτα η οχτω μηχανεσ

  • #
    1

    5 μηχανές… Οι 2 αναλογικές και οι 3 ψηφιακές, όλες σε λειτουργία ακόμη και σήμερα… Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες…. :)

  • #
    1

    Ακόμα στην πρώτη είμαι..
    Η αγαπημένη Canon 40d. :)

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook!!

  • #
    1

    ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΗΝ Νο 9 ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΨΗΦΙΑΚΗ!!!!

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ανδρέας Πανουσιάκης | 6 Απριλίου 2014 στις 16:42

    τρείς

  • #
    1

    τεσσερις

  • #
    1

    ΜΟΝΟ ΜΙΑ.

  • #
    1

    “έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook”.

  • #
    1

    “έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter”.

  • #
    1

    “έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+”.

  • #
    1

    “έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube”.

  • #
    1

    Τρεις μηχανές

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter !

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook !

  • #
    1

    1 αναλογικη , 2 ψηφιακες

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    Νομίζω 5 μηχανές είχα μέχρι τωρα

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    Πέντε!

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    Akoma stin prwti mou eimai.. athanati einai i atimi <3

  • #
    1

    exw kanei like sti selida sto fb
    name: Louli Mavg

  • #
    1

    Αν θυμαμαι καλα 7!!!

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στo κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1
  • #
    1

    3 μέχρι τώρα!

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    “έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+”.

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    3 μέχρι τώρα και θέλω να γίνουν 4!

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    4 μηχανές (2 dslr) ως τώρα.

  • #
    1

    3 μεχρι τωρα!

  • #
    1

    “έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter”.

  • #
    1

    “έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook”.

  • #
    1

    2 μηχανές, sony και nikon

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κοντιζάς Δημήτριος | 6 Απριλίου 2014 στις 22:42

    Μέχρι στιγμής 3 μηχανές.

  • #
    1

    Μέχρι τώρα τέσσερις…..

  • #
    1

    αν δεν κάνω λάθος 4

  • #
    1

    3 μηχανές

  • #
    1

    δύο ψηφιακές

  • #
    1
  • #
    1

    exw kanei kai like sto facebook: Rene Pand

  • #
    1

    μια μηχανη ψηφιακη!

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    Kodak Z740, Yashica 300 kai Nikon D5000 :)

  • #
    1

    1 fuji ,4 nikon,1 pentax, 1 sony , 1 hercules (πρώτη ψηφιακή που απέκτησα),1 lubitel ,

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook!

  • #
    1
  • #
    1

    Ως κλασικός ελληνάρας της τελευταίας στιγμής…έκανα ήδη εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    αλλά και follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+ ;)

  • #
    1

    Canon AE1, nikon d80 και 2 compact Olympus και sony

  • #
    1

    10 μηχανες sony olympus canon nikon kodak

  • #
    1

    nikon coolpix P100 kai Nikon D5100 !

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook!!

  • #
    1

    2 και ενα κινητο – καμερα

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter

  • #
    1

    έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • #
    1

    4 μεχρι τωρα. τρεις canon και μια sony.

  • #
    1

    έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook

  • #
    1

    έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!