Manfrotto Off road Stunt: Νέα σειρά τσαντών ειδικά για action cameras


Manfrotto Off road Stunt: Νέα σειρά τσαντών ειδικά για action cameras

Αυτή τη φορά παρουσιάζει τη πρώτη της σειρά αποκλειστικά για action cameras, με την ονομασία Manfrotto Off road Stunt Bag Collection.

Η νέα σειρά αποτελείται από πέντε τσάντες, ειδικά σχεδιασμένες για τη μεταφορά action cameras και των αξεσουάρ που χρειάζονται.

Στις πέντε τσάντες έχουμε ένα σακίδιο πλάτης που διατίθεται σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα, 2 σκληρές θήκες (large, small) και ένα ειδικό Roll Organizer.

Το σακίδιο πλάτης Manfrotto Off road Stunt action camera backpack μπορεί να δεχτεί έως 3 action cameras και μια mirrorless μηχανή, όπως π.χ. μία Sony A7 με φακό 24-70mm f/4, (διαθέτει αφαιρούμενες εσωτερικές προστατευτικές θήκες), εξαρτήματα, προσωπικά είδη και ένα tablet μέχρι 12.9″. Επιπλέον στο εσωτερικό μέρος του σακιδίου έχουμε μία τσέπη για ένα μίνι τρίποδο Manfrotto PIXI Xtreme.

Manfrotto-Off-road-Stunt-5

Manfrotto-Off-road-Stunt-7

Manfrotto-Off-road-Stunt-8

Είναι αδιάβροχο, κατασκευασμένο με κορυφαίας ποιότητας υλικά και σχεδιασμένο με ιδιαίτερη προσοχή ως προς την εργονομία και την άνεση, προσφέροντας ισχυρό προστατευτικό περίβλημα για όλα τα εύθραυστα αντικείμενά.

Πρωτοποριακά στοιχεία είναι η ειδική σύνδεση για GoPro που βρίσκεται στο ένα λουρί ώμου και η ειδική θέση για μπαστούνι που βρίσκεται στο πίσω μέρος.

Manfrotto-Off-road-Stunt-3

Το σακίδιο πλάτης Manfrotto Off road Stunt ζυγίζει ένα κιλό και είναι διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα (θα το βρείτε εδώ) ή κόκκινο χρώμα (θα το βρείτε εδώ) στη τιμή των 133 ευρώ.

Manfrotto-Off-road-Stunt-12

Manfrotto-Off-road-Stunt-9

Manfrotto-Off-road-Stunt-14

Οι σκληρές τσάντες Manfrotto Off road Stunt, ΜAΝFROTTO MB OR-ACT-HCS (small) και MANFROTTO MB OR-ACT-HCM (large) είναι ιδανικές για τη μεταφορά μέχρι δύο ή τρεις action cameras αντίστοιχα.

Η ΜAΝFROTTO MB OR-ACT-HCS (small) έχει τιμή 35 ευρώ και θα τη βρείτε εδώ, ενώ η MANFROTTO MB OR-ACT-HCM (large) έχει τιμή στα 56 ευρώ και θα τη βρείτε εδώ.

Manfrotto-Off-road-Stunt-1

Manfrotto-Off-road-Stunt-2

Τέλος έχουμε τη Manfrotto Off road Stunt Roll Organizer (ΜAΝFROTTO MB OR-ACT-RO), η οποία μπορεί να χωρέσει μέχρι 3 action cameras και πολλά εξαρτήματα. Κοστίζει 35 ευρώ και θα τη βρείτε εδώ.

Manfrotto-Off-road-Stunt-11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!