Manfrotto Spectra 1×1, νέο LED από την Manfrotto


Manfrotto Spectra 1×1, νέο LED από την Manfrotto

Το Manfrotto Spectra 1×1 δέχεται και ειδικά GEL για την κατάλληλη ρύθμιση της θερμοκρασίας του φωτός, ενώ θα κυκλοφορήσει και μοντέλο Bi-Color, με ειδικό χειριστήριο για την ρύθμιση της θερμοκρασίας από 3.200 ως 5.600 °K.
Το Manfrotto Spectra 1×1 έχει ροοστάτη για την ρύθμιση της έντασης του φωτός από 0% ως 100% και τροφοδοσία του γίνεται μέσω μετασχηματιστή που συνδέεται στο ρεύμα ή με επαγγελματικές μπαταρίες τύπου V-Lock ή AB.

Τα δύο μοντέλα Manfrotto Spectra 1×1 F-LED και Manfrotto Spectra 1×1 Bi-Color ζυγίζουν 1.36 κιλά και η τιμή τους είναι 670 και 920 δολάρια αντίστοιχα.

Αναμένουμε να μάθουμε σε τι τιμή και πότε θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από την επίσημη αντιπροσωπεία της Manfrotto, Χ. Αλεξάνδρου και ΣΙΑ Ε.Ε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!