Η Manfrotto μετατρέπει το iphone σας σε φωτογραφική μηχανή ανωτέρου επιπέδου!


Η Manfrotto μετατρέπει το iphone σας σε φωτογραφική μηχανή ανωτέρου επιπέδου!

Η Manfrotto θα κυκλοφορήσει ένα κιτ τροποποίησης του iPhone 4 και 4s με το όνομα, KLYP.  Το  KLYP θα βελτιώνει τις φωτογραφίες και το video που τραβάει το κινητό τηλέφωνο της Apple,  με την βοήθεια διαφόρων εξαρτημάτων που θα μπορούν να προστεθούν.  Το κιτ θα αποτελείται από μία ειδική θήκη για το iPhone εξοπλισμένη με δύο προσαρμογείς  για την τοποθέτηση μικρού τρίποδου ή φωτιστικού LED.  Η Manfrotto πιστεύει ότι με την κυκλοφορία του συγκεκριμένου κιτ θα φέρει ακόμα πιο κοντά την φωτογραφία με τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.  Με την βοήθεια του κιτ θα μπορεί ο κάτοχος του iphone να βελτιώσει την οξύτητα και τον φωτισμό των εικόνων του με αποτέλεσμα καλύτερες φωτογραφίες και video.  Το KLYP θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα μετά τον Οκτώβριο σε 5 διαφορετικές εκδόσεις:
1.  Θήκη με 2 προσαρμογείς για τρίποδο και φωτιστικό LED.
2.  Θήκη με το φωτιστικό LED ML240 LED, κιτ κατάλληλο για λήψη video, FaceTime και φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό.
3.  Θήκη με το φωτιστικό LED, ML240 και τριποδάκι τσέπης της Manfrotto.
4.  Θήκη με το compact φωτιστικό LED, ML120.
5.  Θήκη με το φωτιστικό LED, ML120 και τριποδάκι τσέπης της Manfrotto.
Οι τιμές θα αρχίζουν από £24.95 (περίπου 30,00€).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

iphone iPhone 4 iPhone 4s KLYP Manfrotto
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!