Master of Photography: Έρχεται το πρώτο talent show για φωτογράφους


Master of Photography: Έρχεται το πρώτο talent show για φωτογράφους

Στις 21 Ιουλίου κάνει πρεμιέρα το πρώτο talent show για φωτογράφους, με τίτλο “Master of Photography”.

Το “Master of Photography” έχει ως σκοπό την προώθηση της φωτογραφίας και κατά τη διάρκεια του 12 ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι θα διαγωνιστούν για το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Οι φωτογράφοι που θα συμμετάσχουν είναι οι Gabriele Micalizzi (Ιταλία), Gina Soden (Ηνωμένο Βασίλειο), Lanka Perren (Γαλλία), Laura Zalenga (Γερμανία), Marta Lallana Garcia (Ισπανία), Neal Gruer (Ηνωμένο Βασίλειο), Rupert Frere (Ηνωμένο Βασίλειο), Sebastian Siebel (Γερμανία), Yan Revazov (Ρωσία), Dragica Carlin (Κροατία), Hongwei Tang (Αυστρία), Chiara Stampacchia (Ιταλία).

Master-of-Photography

Το talent show θα διαρκέσει 8 εβδομάδες (8 επεισόδια), κατά τα οποία οι φωτογράφοι θα διαγωνιστούν σε διάφορες δοκιμασίες, σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, όπως η Ρώμη, το Λονδίνο, το Βερολίνο, η Ιρλανδία κ.α. Οι δοκιμασίες θα γίνουν σε studio αλλά και σε εξωτερικές τοποθεσίες.

Το Master of Photography θα παρουσιάσει η ηθοποιός Isabella Rossellini και κριτές θα είναι οι Oliviero Toscani, Rut Blees Luxemburg και Simon Frederick, ενώ θα υπάρχουν ως κριτές και καλεσμένοι καταξιωμένοι φωτογράφοι, όπως οι Alex Webb, Bruce Gilden και David LaChapelle.

Master of Photography

Η Leica ανακοίνωσε ότι θα προμηθεύσει με εξοπλισμό το show του SkyTv,χωρίς να έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Master of Photography
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!