Me and my Leica X photo contest


Me and my Leica X photo contest

Το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο και η ιδιαιτερότητά του είναι η εξής: όλες οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν θα πρέπει να έχουν δημιουργηθεί με τη χρήση μιας φωτογραφικής μηχανής Leica X.

Θα αναδειχθούν συνολικά 20 νικητές: 10 φωτογράφοι που έχουν χρησιμοποιήσει τη Leica X Vario και άλλοι 10 που έχουν χρησιμοποιήσει τη Leica X Prime (X1 ή X2). Τα βραβεία έχουν ως εξής:
– Οι δύο πρώτοι νικητές από κάθε κατηγορία θα κερδίσουν μια πρόσκληση δύο ατόμων για τα εγκαίνια του Leitz Park στο Wetzlar της Γερμανίας που αναμένεται να γίνουν στα τέλη Μαΐου 2014, με όλα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής πληρωμένα. Το Leitz Park θα στεγάσει τις νέες εγκαταστάσεις των κεντρικών γραφείων της εταιρίας, τα οποία εκτιμάται ότι θα έχουν συνολική έκταση περίπου 9.000 τετραγωνικά μέτρα. Επίσης οι φωτογραφίες τους συνοδευόμενες από μία συνέντευξή τους, θα δημοσιευτούν στο blog της Leica.
– Οι νικητές της δεύτερης θέσης από κάθε κατηγορία θα κερδίσουν αξεσουάρ της σειράς Leica X αξίας 500 ευρώ, ενώ η φωτογραφία τους θα δημοσιευτεί επίσης στο blog της Leica.
– Οι νικητές που θα δουν τα ονόματα τους στην τρίτη έως τη δέκατη θέση από κάθε κατηγορία θα κερδίσουν μία συνδρομή μισού χρόνου για το περιοδικό LFI.

Μπορείτε να συμμετάσχετε με έως 10 φωτογραφίες οι οποίες μπορούν να είναι μέρος μίας ιστορίας ή να συμμετάσχουν ως μεμονωμένες (single images). Όλες όμως θα πρέπει να έχουν δημιουργηθεί με τη χρήση μιας Leica X (Leica X Vario, X1 ή X2). Μπορείτε να δείτε τις ήδη υπάρχουσες συμμετοχές στο διαγωνισμό στη γκαλερί του LFI. Θα βρείτε τους όρους συμμετοχής κι ένα πολύ κατατοπιστικό tutorial για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να συμμετάσχετε, σε μορφή pdf, στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Η ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού είναι η 28η Φεβρουαρίου 2014, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 18 Μαρτίου 2014.

Κάντε μια εικονική ξενάγηση στο Leitz Park στο Wetzlar της Γερμανίας, το χώρο όπου θα περιηγηθούν οι δύο μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!