Nέο flash Mecablitz 64 AF-1 digital από την Metz


Nέο flash Mecablitz 64 AF-1 digital από την Metz

To Mecablitz 64 AF-1 είναι ένα flash με Guide Number 64 (στα ISO 100), TTL λειτουργία και δυνατότητα χρήσης ως κύριο ή slave flash. Έχει θύρα USB για μελλοντικές αναβαθμίσεις Firmware, sync jack αλλά και υποδοχή για εξωτερική πηγή ενέργειας.
Φυσικά η κεφαλή του κινείται οριζόντια και προς τα πάνω για να μπορούμε να κάνουμε bounce και λειτουργεί με ΑΑ μπαταρίες, ενώ το παπουτσάκι του είναι μεταλλικό.

Το Mecablitz 64 AF-1 δεν είναι το πρώτο flash με οθόνη αφής της γερμανικής εταιρείας (δείτε το unboxing του Metz 52 AF-1 digital εδώ).

Αναμένεται να πωλείται στην τιμή των 430 ευρώ και θα κυκλοφορήσει για Canon, Nikon, Olympus/Panasonic, Pentax και Sony (σύμφωνα με τον roadmap που ακολουθεί).

metz-64-roadmap

Metz-Mecablitz-64-AF-1

Metz-Mecablitz-64-AF-1-2

Metz-Mecablitz-64-AF-1-7

Metz-Mecablitz-64-AF-1-6

Metz-Mecablitz-64-AF-1-5

Metz-Mecablitz-64-AF-1-4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Metz
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!