Medphoto Award: Μεγάλος διαγωνισμός Φωτογραφίας με έπαθλο 5.000 ευρώ


Medphoto Award: Μεγάλος διαγωνισμός Φωτογραφίας με έπαθλο 5.000 ευρώ

Δυναμικά ξεκινάει το Μεσογειακό Φεστιβάλ Φωτογραφίας “Medphoto” με την ανακοίνωση του Medphoto Award.

Το Φεστιβάλ Φωτογραφίας “Medphoto” είναι μία νέα πρόταση στον χώρο της φωτογραφίας και η διοργάνωση του γίνεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ έχουμε και τη διοργάνωση του Medphoto Award (Βραβείο Φωτογραφίας Medphoto), το οποίο καλεί φωτογράφους από όλο τον κόσμο να διαγωνιστούν με μια in-progress φωτογραφική δουλειά ντοκουμέντου, με ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο για τον νικητή.

Βραβείο Φωτογραφίας Medphoto

Το Μεσογειακό Φεστιβάλ Φωτογραφίας “Medphoto” διοργανώνει διαγωνισμό για μια in-progress φωτογραφική δουλειά ντοκουμέντου.

Με στόχο να φέρει κοντά στο κοινό την τέχνη του ντοκουμέντου, το φεστιβάλ Medphoto προσκαλεί φωτογράφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό να συμμετάσχουν στο γεγονός, με χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα κριθούν από διεθνή επιτροπή, που την αποτελούν: Ηρακλής Παπαϊωάννου(Διευθυντής, Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης), Αλίκη Τσίργιαλου (Υπεύθυνη Φωτογραφικού Αρχείου Μουσείου Μπενάκη), Riza Erdegirmenci (Διευθυντής Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Fotoinstabul), Laura Serani(Επιμελήτρια), Νικάνδρη Κουκουλιώτη (Yπεύθυνη Διαφήμισης, Πρακτορείο Magnum), Davide Monteleone(Φωτογράφος, τρεις φορές βραβευμένος με World Press Photo), Γιώργος Πρίνος (Φωτογράφος).

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλει ένα μόνο πρότζεκτ από μία έως 12 φωτογραφίες, που θα συνιστούν μια ενότητα.

Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ.

Η υποβολή συμμετοχών γίνεται σε συνεργασία και μέσω (δωρεάν) εγγραφής στο Lens Culture.

Το Medphoto είναι μια νέα πρωτοβουλία στο χώρο της φωτογραφίας, εμπνευσμένη από τον φωτογράφο Παύλο Φυσάκη και την ΜΚΟ KOLEKTIV8, σε συνεργασία με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης. Το πρώτο φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο, το καλοκαίρι του 2016 (Ιούνιος-Σεπτέμβριος) και θα φιλοξενήσει μια σειρά από εκθέσεις και εκδηλώσεις, παρουσιάζοντας τη δουλειά Ελλήνων και ξένων φωτογράφων.

Το γεγονός οργανώνεται από μια ομάδα φωτογράφων-επιμελητών, συνεργάζεται με πολιτιστικούς φορείς από όλον τον κόσμο (Μουσείο Μπενάκη, Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, Φεστιβάλ Ragusa στη Σικελία και Circulations στο Παρίσι) και απευθύνεται στη διεθνή καλλιτεχνική κοινότητα.

Μάθετε περισσότερα για τις προδιαγραφές και λάβετε μέρος στο www.medphoto.gr/el/the-award-gr

Διάρκεια συμμετοχής έως 28 Μαΐου 2016

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

MedPhoto
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

15 σχόλια

  • #
    1

    ευχαριστω αλλα δεν .Οταν περσυ η Λεφκι ειχε 10 ευρω και λεφτα στο χερι ηταν καλυτερα ,τωρα διπλασιασαν τις τιμες ,ουτε magnum να ηταν ,ακομα και το leica oscar barnack ειναι δωρεαν η συμμετοχη .Αλλα το κυριοτερο ειναι οτι τα θελουν τα λεφτα ηλεκτρονικα ,τωρα να δωσω καρτες και paypal προσωπικα ,σε μια βαση δεδομενων που ειναι ευαλωτη ,και σε τετοια site που μονιμως χακαριζονται τοσο καιρο δεν το θεωρω τοσο σωο , καλυτερα να ειχαν και μια τριτη επιλογη να γινεται καταθεση σε τραπεζα.

    • #
      1

      τι εννοείς λεφτά στο χέρι; 5.000 μετρητά τι είναι;

      τι εννοείς να δώσεις paypal? τα στοιχεία του paypal δεν τα δίνεις πουθενα, για αυτό έχει δημιουργηθεί το paypal, για να μην δίνουμε στοιχεία καρτών…

      επιπλέον εφόσον γνωρίζεις ότι τέτοια σιτε “χακαρίζονται” αν θέλεις πες μας ποιο ήταν αυτό το σιτε και πότε…

      • #
        1

        η πληρωμη για το medlens για να συμετασχεις γινεται ειτε με την μορφη χρεωστικων ειτε με την μορφη paypal καποιος που δεν εχει paypal εχει κινδυνο.Περσυ με το διαγωνισμο της ΛΕΦΚΙ ΧΑΝΙΩΝ εστελνες φακελο συμμετοχης με 10 ευρω μεσα,ή ειτε μεσω τραπεζης αν θυμαμαι καλα.Προπερσυ το site που εκανε αυτο τον Διαγωνισμο της Λεφκι χανιων που τον αντικαθιστα φετος ο medlens ειχε χαρακαριστει και δεν μπορουσαμε ουτε να μπουμε στο site για πολλες ημερες ,πως να εμπιστευτει καποιος τωρα το medlens που πανω κατω οι ιδιοι το διοργανωνουν στην Κρητη.Προσωπικα να κανω ηλεκτρονικη συνναλαγη δεν εμπιστευομαι να κανω ,αν μπορουσα να κανω καταθεση δεν θα ειχα τετοια θεματα

  • #
    1

    Aυτα τα ειπα και σε αυτους ,μην νομιζεται οτι απλα τα σχολιαζω τους εστειλα προσωπικα και email

    • #
      1

      καταλαβαίνω τι λες απλά με το paypal δεν είχα ποτέ θέμα, όχι ότι δεν μπορεί να χακαριστεί αλλά με αυτή τη λογική δεν πρέπει ποτέ να κάνεις ηλεκτρονική συναλλαγή πράγμα που το θεωρώ αδύνατο πλέον.

      • #
        1

        δεν λεω ποτε να μην κανουμε ηλεκτρονικες συναλλαγες ,αλλα επειδη ειδα καποια πραγματα και τωρα εμπλεκονται και τετοιες συνναλαγες ισως πρεπει να το προσεξουν λιγο παραπανω,δεν λεω οτι θα γινει κλοπη ντε και καλα αλλα δεν ηταν και ωραιο οταν περιμενα τα αποτελεσματα να βλεπω ενα μωαμεθ και το 1453 και να μην μπορω να εχω προσβαση σε ενα απλο site να δω απλα τα αποτελεσματα του διαγωνισμου .Φανταστειτε να γινει ενα παρομοιο περιστατικο φετος δεν θα ανηχυχουσατε αν βλεπατε οτι ενα site με το οποιο ειχατε τραπεζικη συνναλαγη χακαριστικε?Ισως να τα χουν προσεξει τωρα αυτα ,απλα ηθελα να πω τον ενδοιασμο μου

      • #
        1

        κατανοητό αλλά το να χακαριστεί το σιτε δεν αποκλείεται για κανένα σίτε, για αυτό το να μπορείς να πληρώσεις μέσω paypal είναι σημαντικό. για μένα δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τους κωδικούς του paypal, άλλωστε όταν επιλέγεις πληρωμή με paypal πας μέσω της σελίδας του paypal και δεν εμπλέκεται το σιτε που ήσουν πριν.

  • #
    1

    Είμαι μέλος στο Lensculture. Πρόσφατα, ήθελα να συμμετάσχω σε διαγωνισμό του, αλλά ήταν αδύνατον διότι, προφανώς λόγω των capital controls, ΔΕΝ ήταν αποδεκτή η πληρωμή του κόστους συμμετοχής ούτε μέσω paypal ούτε μέσω κάρτας. Αυτό το ενδεχόμενο το έχουν σκεφθεί οι υπεύθυνοι της Medphoto?

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Παναγοπουλος Κωνσταντινος | 25 Μαΐου 2016 στις 21:42

    Αν καποιος δεν εχει paypal δεν υπαρχει αλλος τροπος να πληρωσει τη συμμετοχη του στο συγκεκριμενο διαγωνισμο της medphoto (π.χ.με καταθεση σε λογαριασμο τραπεζης) ??

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Παναγοπουλος Κωνσταντινος | 25 Μαΐου 2016 στις 22:15

    Πως θα επικοινωνησω ?

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Παναγοπουλος Κωνσταντινος | 27 Μαΐου 2016 στις 20:42

    πως θα προσθεσω την περιγραφη του CONCERT -αφου κανω upload τις φωτογραφιες υπαρχει καποια επιλογη?
    ΕΥΧ.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!