Πέθανε o ιδρυτής του The Luminous Landscape, Michael Reichman


Πέθανε o ιδρυτής του The Luminous Landscape, Michael Reichman

Στην ηλικία των 71 ετών και μετά από μάχη με τον καρκίνο, πέθανε ο σπουδαίος φωτογράφος, Michael Reichmann.

Ο Michael ίδρυσε το 1999 το The Luminous Landscape, ενός από τα πρώτα sites με σκοπό την ενημέρωση των φωτογράφων σε όλο τον κόσμο και την προώθηση της φωτογραφική τέχνης. Με συνολικά πάνω από 5.000 άρθρα και πάρα πολλά video tutorials για τη φωτογραφία το Luminous-Landscape επισκέπτονται κάθε μήνα πάνω από ένα εκατομμύριο φωτογράφοι από όλο τον κόσμο.

Επιπλέον ίδρυσε το The Luminous Endowment, το οποίο παρέχει χρηματοδότηση σε φωτογράφους για την ολοκλήρωση των project τους.

Ο Michael, φωτογράφος για πάνω από 40 χρόνια, βοήθησε και εκπαίδευσε πολλούς φωτογράφους κατά τη διάρκεια της ζωής του και είχε τον σεβασμό της παγκόσμιας φωτογραφικής κοινότητας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Luminous-Landscape
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!