Το Micro Drone 3.0 είναι ένα φθηνό drone που χωράει στην παλάμη σας


Το Micro Drone 3.0 είναι ένα φθηνό drone που χωράει στην παλάμη σας

Όταν βρίσκεται σε πτήση έχει τη δυνατότητα να ευθυγραμμίζεται αυτόματα σε περίπτωση που γίνει λάθος χειρισμός και μπορεί ακόμη και να πετά ανεστραμμένο, με τους έλικες προς τα κάτω. Διαθέτει ειδικούς αισθητήρες που του επιτρέπουν να πετά σε ευθεία γραμμή, χωρίς να παρεκκλίνει από την πορεία του. Αυτό βοηθά στο να επικεντρώνεται ο χρήστης στη λήψη βίντεο και όχι στο πόσο σταθερά πιλοτάρει το drone. Επίσης μπορεί να πετάξει με άνεμο μέχρι και 70 χλμ/ώρα και έχει εμβέλεια 100 μέτρα με χρήση ασύρματου τηλεχειριστηρίου.

Η κάμερα του Micro Drone 3.0 είναι αποσπώμενη, μπορεί να τραβήξει βίντεο HD ανάλυσης 720X1280 pixels στα 30 fps. Μπορεί να μεταδώσει ζωντανά μέσω Wi-Fi την εικόνα, σε ένα smartphone που έχει συνδεθεί. Επιπλέον, παρέχεται ειδική συσκευή, μέσα στην οποία μπορεί να τοποθετηθεί το smartphone και να μετατραπεί σε VR headset. Ο χειρισμός του drone μπορεί να γίνει μέσω της εφαρμογής που εγκαθίσταται στο iOS ή android smartphone, αλλά δίνεται και η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Για λόγους ασφαλείας, μπορούν να τοποθετηθούν ειδικά προστατευτικά, στο πλάι ή στο πάνω μέρος από τους έλικες. Ακόμη, ο χρήστης μπορεί να προμηθευτεί έλικες διαφορετικών διαστάσεων, ώστε το Micro Drone 3.0 να έχει την ισχύ που επιθυμεί. Τέλος, θα υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί στο σασί του drone, διακοσμητικό κέλυφος, ώστε να δίνει την εικόνα δράκου, σφήκας ή οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ο χρήστης για να δώσει στο drone του την προσωπική του πινελιά.

Η μπαταρία, όπως και η κάμερα, είναι αποσπώμενη για να μπορεί να αλλαχθεί άμεσα από μια φορτισμένη. Έχει χωρητικότητα 450 mAh και προσφέρει μέχρι 8 λεπτά πτήσης.

Τέλος, στο κάτω μέρος μπορεί να προσαρμοστεί με μαγνήτες ένα micro gimbal, για να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή σταθεροποίηση κατά τη λήψη βίντεο.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το Micro Drone 3.0 έχει βάρος 71 γραμμάρια με την κάμερα, έχει διαστάσεις 50x145x55 χιλιοστά, γυροσκόπιο 6 αξόνων, ηλεκτρονική πυξίδα, επιταχυνσιόμετρο και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι και 80 χλμ/ ώρα.

Το βασικό πακέτο περιέχει το Micro Drone 3.0, ένα τηλεχειριστήριο, μία μπαταρία, ένα φορτιστή USB, το VR headset, ένα διακοσμητικό κέλυφος και την κάμερα με το ενσωματωμένο μικρόφωνο. Το πακέτο αυτό κοστίζει 150 δολάρια και μπορείτε να το παραγγείλετε από την πλατφόρμα του Indiegogo.

micro drone-2

micro drone-3

micro drone-4

micro drone-5

micro drone-6

micro drone-7

micro drone-8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Drone Drone Photography

Πηγή:

Indiegogo
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

1 σχόλιο

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!