Τίτλοι τέλους για την Lexar;

Σαν βόμβα έπεσε στο φωτογραφικό χώρο η είδηση που δημοσίευσε η Petapixel σχετικά με την μεγάλη εταιρεία παραγωγής καρτών μνημών, Lexar.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία Micron έγραψε στο blog της (συντάκτης είναι ο Jay Hawkins, Consumer Products Group Vice President) ότι καταργείται η Lexar, καθώς η εταιρεία θέλει να εστιάσει σε ποιο υψηλής αξίας αγορές και κανάλια.

Ταυτόχρονα αναφέρεται ότι η Micron θα εξετάσει την περίπτωση να πουλήσει την Lexar ή τμήματα της.

Επιπλέον αναφέρεται ότι η εταιρεία θα συνεχίζει να υποστηρίζει τους πελάτες της.

Ελπίζουμε να βρεθεί κάποια εταιρεία να αναλάβει την Lexar, η οποία ήταν από τις πιο αξιόλογες εταιρείες παραγωγής καρτών μνήμης και η επιλογή για πολλούς φωτογράφους.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!