Η Microsoft παρουσιάζει την εφαρμογή Microsoft Hyperlapse


Η Microsoft παρουσιάζει την εφαρμογή Microsoft Hyperlapse

Ήρθε η ώρα λοιπόν να ανακοινωθεί επίσημα η νέα εφαρμογή Microsoft HyperLapse, η οποία έχει το ίδιο όνομα με την αντίστοιχη εφαρμογή του Instagram.
Η διαφορά είναι ότι το λογισμικό της Microsoft μπορεί να δουλέψει και με video που ήδη υπάρχουν ή δημιουργούνται με οποιαδήποτε κάμερα, ενώ η εφαρμογή του Instagram δημιουργεί Hyperlapse videos μόνο με την χρήση της σε smartphone ή tablet.

Με το Microsoft HyperLapse ο χρήστης δεν έχει παρά να τραβήξει ένα video και στην συνέχεια να το βάλει στο πρόγραμμα, το οποίο διατίθεται για Windows (Microsoft Hyperlapse Pro), Windows Phone και Android (Microsoft Hyperlapse Mobile).

To πρόγραμμα αναλαμβάνει να σταθεροποιήσει το κούνημα που μπορεί να υπάρχει και να δημιουργήσει ένα τελικό Hyperlapse video, ενώ λειτουργεί καλύτερα με μηχανές και κάμερες με υπερ-ευρυγώνιο φακό, όπως η GoPro. O χρήστης μπορεί να επιλέξει την ταχύτητα από 2x μέχρι 25x και να εξάγει το τελικό video σε διάφορες αναλύσεις.

Η όλη διαδικασία είναι εύκολη, με την χρήση βημάτων, στα οποία ο χρήστης πρέπει να επιλέξει τις ρυθμίσεις που επιθυμεί.

Θα βρείτε το Microsoft Hyperlapse Pro για Desktop Η/Υ εδώ και το Microsoft Hyperlapse Mobile για Windows Phone εδώ και για Android εδώ.

Για την εγκατάσταση του προγράμματος σε desktop Η/Υ απαιτείται Windows 7, Windows 8 ή Windows 8.1. Στα Windows Phone υποστηρίζονται οι συσκευές Lumia 435, 530, 532, 535, 630, 635, 636, 638, 640, 640 XL, 730, 735, 830, 930, 1520 και το HTC One M8 (απαράδεκτο να λείπει το Lumia 1020). Στα Android smartphones απαιτείται KitKat ή Lollipop.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Microsoft
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!