Η Moment ανακοίνωσε ένα νέο macro φακό για συσκευές iPhone 6


Η Moment ανακοίνωσε ένα νέο macro φακό για συσκευές iPhone 6

Ένα περίπου χρόνο μετά την ανακοίνωση για την ανάπτυξη ενός ευρυγώνιου και ενός τηλεφακού για συσκευές iPhone, η Moment ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός macro φακού.

Ο φακός αυτός, θα έχει μεγέθυνση 10x και εστιακό μήκος 25mm. Σε αντίθεση με τους περισσότερους φακούς για smartphone, ο φακός της Moment θα αποτελείται από πολλαπλά στοιχεία για να μειώνονται οι παραμορφώσεις και να αυξάνεται η οξύτητα του φακού. Επιπλέον, τα κρύσταλλα θα διαθέτουν τεχνολογία Extra Low Dispersion και πολλαπλές αντιανακλαστικές επιστρώσεις.

Τέλος, το φακό θα συνοδεύει και ένα ειδικό hood, το οποίο θα μπορεί να προσαρμοστεί στο φακό, στις περιπτώσεις που θα πρέπει να εξισορροπηθεί ο φωτισμός γύρω από το θέμα που φωτογραφίζεται. Επίσης ο macro φακός θα είναι απόλυτα συμβατός με τη θήκη Moment Case που κατασκευάζεται για τις συσκευές iPhone 6.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του φακού και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2015.

Moment Macro-2

Moment Macro-3

Moment Macro-4

Processed with VSCOcam with e1 preset

Moment Macro-6

Moment Macro-7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Moment Moment Macro Lens

Πηγή:

Moment
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!