Moment Case, μία θήκη για το iPhone 6 με κουμπί λήψης και υποδοχή φακών


Moment Case, μία θήκη για το iPhone 6 με κουμπί λήψης και  υποδοχή φακών

Ανεξαρτήτως αν συμφωνεί κάποιος με την παραπάνω πρόταση ή όχι το βέβαιο είναι ότι τα φωτογραφικά αξεσουάρ που βγαίνουν για το smartphone της Apple είναι πολύ περισσότερα από τα αξεσουάρ που βγαίνουν για όλα τα άλλα smartphones μαζί.

Η θήκη Moment Case είναι ένα project στην πλατφόρμα Kickstarter, το οποίο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σχεδόν το επταπλάσιο ποσό από αυτό που χρειαζόταν για να βγει στην αγορά.
Πρόκειται για μία θήκη κατάλληλη για το iPhone 6, από πολυκαρβονικό υλικό, η οποία παρέχει:
– άνετη και σταθερή χειρολαβή
– κουμπί λήψης όπως έχουν οι φωτογραφικές μηχανές, με δυνατότητα πατήματος μέχρι την μέση για επιτυχή εστίαση και με δυνατότητα ενεργοποίησης συνεχών λήψεων πατώντας το για μεγάλη διάρκεια
– υποδοχή για τους αντίστοιχους φακούς που θα κυκλοφορήσουν μαζί με την θήκη, έναν ευρυγώνιο και ένα τηλεφακό
– ειδική υποδοχή για λουρί λαιμού ή χειρός

Η διαφορά με τις άλλες θήκες είναι ότι το κουμπί λήψης της Moment Case δεν είναι μηχανικό αλλά ηλεκτρονικό. Λειτουργεί με μία μικρή μπαταρία λιθίου και συνδέεται με το iPhone μέσω Bluetooth. Επιπλέον ο χρήστης μέσω της εφαρμογή Moment App μπορεί να έχει μεγαλύτερο έλεγχο για τις λήψεις του, όπως την ρύθμιση του φωτός που θα καταγραφεί με μία απλή κίνηση του δάχτυλου στην οθόνη του iPhone.

Η Moment Case θα κυκλοφορήσει στην τιμή των 79 δολαρίων τον Ιούνιο. Μπορείτε να την προ-παραγγείλετε στην τιμή των 49 δολαρίων από την Kickstarter, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

KickStarter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!