Με το MyAlbum μπορείτε να μετατρέψετε τις εικόνες σας σε ψηφιακά άλμπουμ


Με το MyAlbum μπορείτε να μετατρέψετε τις εικόνες σας σε ψηφιακά άλμπουμ

Αφού δημιουργήσετε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε με το λογαριασμό σας του Facebook ή Google, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άλμπουμ ανεβάζοντας μια σειρά από φωτογραφίες. Η υπηρεσία, σας διαθέτει 10 GB χώρου για τα αρχεία σας.

Αφού ολοκληρωθεί το ανέβασμα, η υπηρεσία MyAlbum θα χρησιμοποιήσει μια σειρά από αλγόριθμους για να επιλέξει αυτόματα τις καλύτερες λήψεις και να δημιουργήσει ένα layout.

Δίνεται επίσης η δυνατότητα να μετακινήσετε τις εικόνες και να τις αλλάξετε μέγεθος, να βάλετε φίλτρα στις φωτογραφίες και να να εμπλουτίσετε το άλμπουμ με διάφορα στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά μπορεί να είναι κείμενο, πληροφορίες καιρού, χάρτες, τουριστικές πληροφορίες, ημερομηνία και ώρα, εικονίδια, ταχύτητα και ύψος.

Η υπηρεσία είναι ιδανική για ταξιδιώτες που θέλουν να καταγράψουν και να μοιραστούν τα ταξίδια τους προβάλλοντας τις ιστορίες τους.

Το MyAlbum προς το παρόν λειτουργεί ως beta έκδοση και μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνατότητές του, κάνοντας εγγραφή εδώ.

myalbum-3

myalbum-2

myalbum-4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Album Essay Photoalbum

Πηγή:

MyAlbum
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!