Φτιάξαμε το Photobook των διακοπών μας στη myikona (Review)


Φτιάξαμε το Photobook των διακοπών μας στη myikona (Review)

Η εταιρεία Myikona Lab δραστηριοποιείται στο χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης εδώ και αρκετό καιρό. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, μέσω της ιστοσελίδας της, δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να δημιουργήσει και να παραγγείλει μία πλειάδα φωτογραφικών προϊόντων, από photobooks (ψηφιακά άλμπουμ) μέχρι ημερολόγια και κάδρα για τον τοίχο.
Στο pttl.gr μας αρέσουν ελληνικές φωτογραφικές εταιρείες που πρωτοπορούν και ακολουθούν τις εξελίξεις. Το ψηφιακό άλμπουμ είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος παρουσίασης φωτογραφιών. Η δυνατότητα να δημιουργήσουμε ότι μας αρέσει και να το τυπώσουμε σε ένα είδος “βιβλίου” και η ανθεκτικότητα του ψηφιακού άλμπουμ είναι τα βασικά πλεονεκτήματα του και δειλά δειλά και στη χώρα μας όλο και περισσότεροι άνθρωποι δείχνουν να το προτιμούν.
Η myikona μέσω της ιστοσελίδας της και του ειδικού προγράμματος που διαθέτει σε όλους τους πελάτες της δωρεάν (MyIkona Publisher), κάνει πολύ εύκολη την όλη διαδικασία δημιουργίας και παραγγελίας ενός ψηφιακού άλμπουμ.
Μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις υπηρεσίες της myikona και να παραγγείλουμε το δικό μας ψηφιακό άλμπουμ. Η εμπειρία μας ήταν απολύτως θετική. Οι άνθρωποι της εταιρείας ήταν κοντά μας για να μας βοηθήσουν και να ακούσουν την άποψη μας, το ψηφιακό άλμπουμ, που δημιουργήσαμε εύκολα μέσω του ειδικού προγράμματος της εταιρείας, ήρθε σε λογικό χρονικό διάστημα στα χέρια μας και η ποιότητα του ήταν εξαιρετική. Η δε τιμή του κρίνεται απολύτως ικανοποιητική κρίνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Παρακολουθήστε το παρακάτω video – review του pttl.gr για να δείτε πόσο εύκολο ήταν να κάνουμε ένα ψηφιακό άλμπουμ με φωτογραφίες περασμένων διακοπών και να πάρετε μία ιδέα από το τελικό προϊόν που παραλάβαμε.

Για να δημιουργήσετε τα δικά σας ψηφιακά άλμπουμ πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

myikona Photobook Reviews
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!