Το NanoFalcon Digicam είναι μια μικρή κάμερα με ενσωματωμένους έλικες


Το NanoFalcon Digicam είναι μια μικρή κάμερα με ενσωματωμένους έλικες

Θα έλεγε κανείς πως το NanoFalcon μοιάζει περισσότερο με παιχνίδι παρά με drone. Παρόλα αυτά διαθέτει κάμερα ανάλυσης 0.3 Megapixel και μπορεί να τραβήξει εικόνες και βίντεο ανάλυσης VGA 640×480. Τα παραγόμενα αρχεία αποθηκεύονται σε κάρτα miniSD.

Με μία φόρτιση 35 λεπτών, η οποία γίνεται μέσω USB, προσφέρει πτήση μέχρι και 4 λεπτά ενώ έχει εμβέλεια περίπου 15 μέτρα.

Αξιοσημείωτος είναι ο τρόπος που λειτουργεί το τηλεχειριστήριο. Όταν η κάμερα δεν είναι σε πτήση, μπορεί να ενσωματωθεί στο τηλεχειριστήριο και έτσι μετατρέπεται σε μικρή κόμπακτ φωτογραφική μηχανή.

Το NanoFalcon κοστίζει περίπου 60 ευρώ και στο πακέτο, πέρα από το ελικοπτεράκι-κάμερα και το τηλεχειριστήριο, συμπεριλαμβάνεται και ένα έξτρα σετ έλικες ενώ μπορείτε να το βρείτε εδώ.

NanoFalcon-7

NanoFalcon-8

NanoFalcon-2

NanoFalcon-4

NanoFalcon-3

NanoFalcon-6

NanoFalcon-5

NanoFalcon-9

NanoFalcon-10

NanoFalcon-12

NanoFalcon-11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Digicam Drone

Πηγή:

CCP
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

1 σχόλιο

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ιωαννίδης Λεωνίδας | 1 Ιουλίου 2015 στις 8:53

    Το βιντεάκι με τη γάτα είναι απόλαυση. Μπράβο! Η δε τιμή (60€) δεν παίζεται… (Αλλά στις μέρες που ζούμε, ταιριάζει πολύ κι η παροιμία: “όλα τα ‘χε η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε”).
    Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπράβο στην pttl.gr που τα ψάχνει και είναι τόσο ενημερωμένη!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!