Η Narrative ανακοίνωσε τη νέα της κάμερα, Clip 2


Η Narrative ανακοίνωσε τη νέα της κάμερα, Clip 2

Η μικρή αυτή κάμερα μπορεί με ένα κλιπ να τοποθετηθεί πάνω στα ρούχα σας και έτσι δε θα χάσετε ποτέ κάποια σημαντική στιγμή της ζωής σας.

Είναι εφοδιασμένη με Wi-Fi και Bluetooth δίνοντας τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στις φωτογραφίες που τραβάτε αλλά και να τις μοιράζεστε στα social media. Για να γίνει η σύνδεση με την υπηρεσία Narrative, είναι απαραίτητο η συσκευή να φορτίζεται, γιατί έχει μικρή μπαταρία. Η διαχείριση των φωτογραφιών που ανεβάζονται γίνεται μέσω των δωρεάν εφαρμογών της Narrative για iOS, Android και Desktop υπολογιστή.

Η υπηρεσία αυτή ταξινομεί αυτόματα τις φωτογραφίες σας και επισημαίνει τις καλύτερες λήψεις ώστε να επιλέξετε αυτές που θα μοιραστείτε.

Η Clip 2 έχει αισθητήρα 8 megapixels και φακό με διάφραγμα f2.2 και γωνία λήψης 86 μοίρες. Οι διαστάσεις της είναι 36x36x12 χιλιοστά, ζυγίζει 28 γραμμάρια και έχει εύκαμπτο κούμπωμα για εύκολη τοποθέτηση σε διαφόρους τύπους ρούχων.

Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ενσωματωμένη μνήμη 8 GB, μπαταρία 315 mAh (με 2 μέρες αυτονομία), επιταχυνσιόμετρο, GPS, μαγνητόμετρο και γυροσκόπιο.

Διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις, λευκό, μαύρο και ροζ στην τιμή των 200 δολαρίων.

NarrativeClip-2

NarrativeClip-3

NarrativeClip-4

NarrativeClip-5

NarrativeClip-6

NarrativeClip-7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Narrative
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!