Νέος all-in-one φακός Tamron 16-300mm F/3.5-6.3 για APS-C μηχανές


Νέος all-in-one φακός Tamron 16-300mm F/3.5-6.3 για APS-C μηχανές

Η Tamron δημιούργησε ένα νέο φακό για APS-C μηχανές, τον Tamron 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO (Model B016), ο οποίος καλύπτει από τα ευρυγώνια 24.8mm μέχρι τα 465mm (σε φορμά 35mm).

Κατάλληλος για μηχανές της Canon, Nikon και Sony ο νέος φακός θα αποτελείται από 16 οπτικά στοιχεία σε 12 groups. Ανάμεσα τους βρίσκουμε δύο στοιχεία LD (Low Dispersion), τρία ασφαιρικά στοιχεία Molded-Glass, ένα υβριδικό ασφαιρικό στοιχείο, ένα XR (Extra Refractive index) στοιχείο και ένα UXR (Ultra-Extra Refractive Index) στοιχείο. Το νέο αθόρυβο και γρήγορο σύστημα εστίασης PZD (Piezo Drive), το οποίο ενσωματώνει ο νέος φακός, επιτρέπει να γίνει πιο compact το μέγεθος του, ενώ ο οπτικός σταθεροποιητής VC (Vibration Compensation) επιτρέπει καθαρότερες εικόνες. Ο νέος φακός θα είναι ανθεκτικός στην υγρασία με νέο σχεδιασμό και φινίρισμα.

Ο Tamron 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO (Model B016) θα βρίσκεται στο booth της Tamron στο CP+ της Γιοκοχάμα. Η τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν ανακοινώθηκαν.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Τύπος Φακού Zoom
Για μηχανές APS-C (Canon EF, Nikon F, Sony Alpha)
Εστιακό μήκος 16-300mm (24.8-465mm σε φορμά 35mm)
Σταθεροποιητής Ναι, VC
Μέγιστο διάφραγμα f/3.5-6.3
Ελάχιστο διάφραγμα f/22-40
Αριθμός λεπίδων διαφράγματος 7
Οπτικά στοιχεία 16
Groups 12
Ειδικά στοιχεία 2 LD (Low Dispersion), 3 ασφαιρικά Molded-Glass, 1 υβριδικό ασφαιρικό, 1 XR (Extra Refractive index), 1 UXR (Ultra-Extra Refractive Index)
Ελάχιστη απόσταση εστίασης 39 εκατοστά
Αυτόματη εστίαση Ναι
Φυσικά στοιχεία
Βάρος 540 γραμμάρια
Μήκος 9.95 εκατοστά
Διάμετρος 75mm
Φίλτρο 67mm
Σκίαστρο (hood) Παρέχεται

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Tamron
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!