Νέα εφαρμογή για Smartphones μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε τις φωτογραφίες μας με άλλους για το χρονικό διάστημα που επιθυμούμε


Νέα εφαρμογή για Smartphones μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε τις φωτογραφίες μας με άλλους για το χρονικό διάστημα που επιθυμούμε

Μία νέα φωτογραφική εφαρμογή για smartphones, με το όνομα Snapchat, αρχίζει τον τελευταίο καιρό να τραβάει αρκετή προσοχή. Η εφαρμογή που είναι διαθέσιμη για iOS και Android και μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε τις φωτογραφίες μας με τους φίλους μας για όσο χρονικό διάστημα θέλουμε εμείς. Για παράδειγμα μπορούμε να μοιραστούμε μία φωτογραφία με ένα φίλο και να θέσουμε ως χρονικό όριο στο οποίο μπορεί ο φίλος μας να βλέπει την φωτογραφία αυτή τα 10 δευτερόλεπτα.  Αμέσως μετά η φωτογραφία εξαφανίζεται.  Η Snapchat μας ειδοποιεί επίσης αν ο φίλος μας αποφασίσει να κάνει screenshot.

Η φιλοσοφία της εφαρμογής είναι ότι όπως στην πραγματική ζωή δείχνουμε μία τυπωμένη φωτογραφία σε κάποιον μετά την παίρνουμε πίσω, χωρίς να δίνουμε κάποιο αντίτυπο της, έτσι θα έπρεπε να λειτουργούν τα πράγματα και στο διαδίκτυο.

Ήδη αρκετά δημοφιλής για iOS, η Snapchat, αρχίζει να κερδίζει έδαφος και σε συσκευές Android ενώ οι χρήστες που χρησιμοποιούν τον λογαριασμό τους στο Facebook για να την χρησιμοποιήσουν φτάνουν το 1.7 εκατομμύρια τον μήνα, από τους οποίους 100.000 επιστρέφουν καθημερινά.

Πρόσφατα μάλιστα, η εταιρεία πίσω από την εφαρμογή εξασφάλισε χρηματοδότηση 10 εκατομμυρίων δολαρίων, αυξάνοντας την συνολική αξία της στα 70 εκατομμύρια δολάρια.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για iOS εδώ και για Android εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Facebook smartphones Snapchat
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!