Έρχεται 1 Μαρτίου το νέο DJI Phantom;


Έρχεται 1 Μαρτίου το νέο DJI Phantom;

Σύμφωνα με τις φήμες για το DJI Phantom 4 (ή DJI Phantom 3+), στις 1 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη θα διοργανωθεί μία σημαντική δημοσιογραφική εκδήλωση, όπου θα ανακοινωθεί κάτι πολύ σημαντικό.

Όσο αφορά τα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά, το νέο DJI Phantom 4 ενδέχεται να έχει ανανεωμένη λειτουργία Follow me, με το drone να ακολουθεί το θέμα του χωρίς την ανάγκη να έχει το θέμα το χειριστήριο, κάτι που ίσως να γίνει με ειδικό αξεσουάρ που θα μπορεί να χρησιμοποιεί GPS και που ίσως θα μπορεί να τοποθετηθεί στο χέρι ως ρολόι.

Επιπλέον αναμένουμε να αυξηθεί ο χρόνος πτήσης και τοποθετηθούν πιο καλά μοτέρ στους έλικες ή να προστεθεί σύστημα αποφυγής συγκρούσεων (το οποίο ίσως οδηγήσει σε μικρότερο χρόνο πτήσης).

Τέλος ενδέχεται να δούμε σύστημα προσγείωσης που να μαζεύει κατά την πτήση.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 1 Μαρτίου για να δούμε τι μας ετοιμάζει η DJI.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Quadcopterguide
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!