Ανακοινώθηκε νέα Kodak mirrorless MFT μηχανή, μαζί με μία superzoom και δύο Action Cameras


Ανακοινώθηκε νέα Kodak mirrorless MFT μηχανή, μαζί με μία superzoom και δύο Action Cameras

Εκτός των νέων Kodak PixPro Smart Lens Camera η JK Imaging ανακοίνωσε μία Kodak mirrorless MFT και 3 ακόμα μηχανές.

Ξεκινάμε από τη νέα Kodak PIXPRO S-1, μία mirrorless Micro Four Thirds μηχανή με αισθητήρα BSI CMOS 4/3 των 16 Megapixels και δυνατότητα καταγραφής Full HD video 1080p/30fps (H.264). Διαθέτει οθόνη 3″, ανάλυσης 920.000 dots, μεταβλητής γωνίας, σταθεροποιητή OIS και WiFi. Η τιμή πώλησης της Kodak PIXPRO S-1 θα είναι στα 500 δολάρια για το κιτ με ένα φακό και στα 600 δολάρια για το κιτ με δύο φακούς.

Ακολουθεί η νέα Kodak PIXPRO Astro Zoom AZ651 με το τηλεσκοπικό 65x zoom (24-1560mm σε φορμά 35mm), η οποία καταγράφει video Full HD 1080, διαθέτει σταθεροποιητή OIS και οθόνη 3″ μεταβλητής γωνίας και λειτουργεί με μπαταρία λιθίου. Η Kodak PIXPRO Astro Zoom AZ651 αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2014 στην τιμή των 350 δολαρίων.

Επιπλέον έχουμε την ανακοίνωση δύο αδιάβροχων ανθεκτικών Action Cameras, των Kodak PIXPRO SPZ1 Action Cam και Kodak PIXPRO SP1 Action Cam. Η entry level Kodak PIXPRO SPZ1 Action Cam διαθέτει αισθητήρα CMOS των 14 megapixels, 3x οπτικό zoom και οπτικό σταθεροποιητή στη λήψη video και θα πωλείται στη τιμή των 139 δολαρίων.
Η Kodak PIXPRO SP1 Action Cam διαθέτει επιπλέον φακό με γωνία λήψης 160 μοιρών και ενσωματωμένο WiFi. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 3 διαφορετικά κιτ σε τιμές από 169 μέχρι 229 δολάρια.

Οι εικόνες της Kodak PIXPRO S-1 είναι από την ιστοσελίδα dpreview.

Kodak PIXPRO S-1

Kodak PIXPRO S-1

Kodak PIXPRO S-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!