Έρχεται νέα Full Frame DSLR μηχανή από την Nikon;


Έρχεται νέα Full Frame DSLR μηχανή από την Nikon;

Όχι ότι μέχρι τώρα δεν γινόταν κάτι τέτοιο αλλά φοβόμαστε ότι για τον επόμενο μήνα θα ακούσουμε πολλά. Και αν και δεν υιοθετούμε όσα ακούγονται το γεγονός ότι μερικά από αυτά μπορεί να επιβεβαιωθούν μας κάνουν να θέλουμε να τα συζητήσουμε μαζί σας.

Μία από τις τελευταίες φήμες λοιπόν, η οποία μας έρχεται από την έγκυρη ιστοσελίδα NikonRumors, μιλάει για μία νέα Full Frame DSLR μηχανή από την Nikon.

Θα μας πείτε “νέα Full Frame DSLR μηχανή; Μα αφού έχουν ανακοινωθεί όλες οι Full Frame DSLR μηχανές που αντικατέστησαν τα παλιά μοντέλα, δηλαδή οι Nikon D4S, Nikon D810 και Nikon D610 και η Nikon Df είναι ακόμα αρκετά καινούργιο μοντέλο”.

Η NikonRumors, η οποία θεωρεί, την ανακοίνωση της νέας Full Frame DSLR μηχανής σχεδόν βέβαιη, δίνοντας της 70% πιθανότητα να πραγματοποιηθεί, αναφέρει ότι η νέα μηχανή θα βρεθεί στην σειρά των Full Frame DSLR μηχανών της ιαπωνικής εταιρείας ανάμεσα στις Nikon D610 και Nikon D810.
Ίσως είναι η αντικαταστάτρια της Nikon D700, αφού πολλοί θεωρούν ότι η Nikon D800 δεν ήταν κοντά στην φιλοσοφία της Nikon D700.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που φημολογούνται για την νέα μηχανή είναι:
– Full Frame αισθητήρας 24 megapixels
– επεξεργαστής Expeed 4
– οθόνη μεταβλητής γωνίας
– WiFi

Μην ξεχνάμε ότι πολλοί φωτογράφοι αναμένουν εδώ και πολύ καιρό την Nikon D400, ένα νέο επαγγελματικό DSLR σώμα αλλά με DX αισθητήρα, η οποία θα αντικαταστήσει την Nikon D300S και θα τους δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τον 1.5x crop factor, κυρίως για φωτογραφίες sports και άγριας ζωής.

Εσείς τι θα θέλατε να δείτε από την Nikon;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

NikonRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!