Έρχεται η νέα Samsung NX2000 με λειτουργικό Tizen;


Έρχεται η νέα Samsung NX2000 με λειτουργικό Tizen;

Η εικόνα του σχεδίου της επερχόμενης Samsung NX2000, mirrorless φωτογραφικής μηχανής, εμφανίστηκε σήμερα στο διαδίκτυο.  Σύμφωνα με τις φήμες πρόκειται για μία μηχανή με 20.3 megapixels CMOS αισθητήρα, ενσωματωμένο 802.11n WiFi και λειτουργικό Tizen.

Σύμφωνα με πολλές πηγές η Samsung σκέφτεται να επικεντρωθεί στο Tizen.

Ακόμα αναμένουμε από τη Samsung να ανακοινώσει δύο νέους NX φακούς : τον 10mm f/3.5 και τον 16-50мм f/2.8.

Βάση πηγών του PTTL και η νέα Samsung NX2000  θα πωλείται στο κιτ μαζί με το Adobe Lightroom 4, όπως η Samsung NX300 και  ΝΧ1100.

via photorumors

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

NX2000 Samsung Samsung NX210
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!