Στις 21 Μαρτίου έρχεται νέος φακός από την Samyang;


Στις 21 Μαρτίου έρχεται νέος φακός από την Samyang;

Ο νέος φακός θα ανακοινωθεί στις 21 Μαρτίου αλλά προς το παρόν δεν έχουμε καμία λεπτομέρεια σχετικά με το τι πρόκειται να δούμε.

Είχαμε αναφέρει στο pttl.gr εδώ και πολύ καιρό για την πρόθεση της κορεατικής εταιρείας να μπει στην παραγωγή φακών με δυνατότητα αυτόματης εστίασης και αναμένουμε με πολύ ανυπομονησία να γίνει κάτι τέτοιο.

Οι φακοί της Samyang μέχρι σήμερα διαθέτουν μόνο manual εστίαση, αλλά είναι πολύ αγαπητοί στους φωτογράφους λόγω των πολύ καλών κρυστάλλων που διαθέτουν και των εξαιρετικά χαμηλών τους τιμών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Rumors Samyang Samyang Lenses

Πηγή:

Samyang
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!