Νέα σειρά τσαντών ώμου από την Think Tank


Νέα σειρά τσαντών ώμου από την Think Tank

Η γνωστή εταιρεία κατασκευής τσαντών για φωτογραφικό εξοπλισμό, Think Tank, παρουσίασε την νέα της σειρά τσαντών ώμου Sub Urban Disguise.  Αποτελείται από 4 τσάντες ώμου ( Sub Urban Disguise 5, Sub Urban Disguise 10, Sub Urban Disguise 20, Sub Urban Disguise 30), οι οποίες σχεδιάστηκαν για άνεση και ασφάλεια ενώ ταξιδεύουμε.   Με μικρό μέγεθος και χαμηλό βάρος, είναι κατασκευασμένες για να μπορούν να χωρέσουν ένα κανονικό σώμα DSLR και τους απαραίτητους φακούς.

Σε περίπτωση που σας αρέσει να κυκλοφορείτε με ένα σώμα DSLR και 2-3 μικρούς prime φακούς τότε οι Sub Urban Disguise 5 και 10 είναι οι καλύτερες επιλογές για εσάς.  Από την άλλη αν θέλετε να έχετε περισσότερους φακούς για να καλύψετε όλα τα εστιακά μήκη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Sub Urban Disguise 20 και 30. Η 30 μάλιστα μπορεί να χωρέσει ένα μεγάλο ζουμ φακό και ένα tablet στο μέγεθος του iPad.  Οι νέες τσάντες έχουν υψηλή ποιότητα κατασκευής, είναι αδιάβροχες, έχουν αρκετές έξτρα θήκες και άνετα λουριά ώμου και γενικά ακολουθούν τα στάνταρ της Think Tank.

  • Sub Urban Disguise™ 5: χωράει μία κανονικού μεγέθους DSLR με ένα ή δύο μικρούς τηλεφακούς ή primes, ή μία  D700 με ένα 18-200.  Ιδανική για μηχανές Micro 4/3rds, Leica και Sony NEX.  Μπορεί να χωρέσει επίσης 2 επαγγελματικά flash.
  • Sub Urban Disguise™ 10: χωράει μία κανονικού μεγέθους DSLR με δύο ή τρεις μικρούς τηλεφακούς ή primes, ή μία  D700 με ένα 18-200.  Μπορεί να χωρέσει επίσης 3 επαγγελματικά flash.
  • Sub Urban Disguise™20: χωράει μία κανονικού μεγέθους DSLR με τρεις ή τέσσερις μικρούς τηλεφακούς ή primes, ή μία  D700 με ένα 18-200.  Μπορεί να χωρέσει επίσης 5 επαγγελματικά flash.
  • Sub Urban Disguise™30: χωράει μία κανονικού μεγέθους DSLR με δύο μέχρι τέσσερις κανονικούς, ή μία  D700 με ένα 24-70 2.8.  Μπορεί να χωρέσει επίσης ένα tablet στο μέγεθος του iPad.

Αναμένεται να είναι διαθέσιμες από τον επόμενο μήνα σε τιμές που θα ανακοινωθούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Sub Urban Disguise Think Tank
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!