Νέο μοντέλο τριπόδου στην σειρά MeFOTO από την Benro!


Νέο μοντέλο τριπόδου στην σειρά MeFOTO από την Benro!

Νέο μοντέλο τριπόδου ανακοινώθηκε από την Benro στην Νέα Υόρκη.  Η εταιρεία που τα τελευταία χρόνια έχει εδραιωθεί ως μία ποιοτική εταιρεία κατασκευής τριπόδων και τσαντών, λανσάρει το Transfunctional Travel Tripod στην σειρά MeFOTO!  Για πρώτη φορά ένα τρίποδο σε διάφορα ελκυστικά χρώματα όπως μπλε, κόκκινο, πράσινο έρχεται να αλλάξει αισθητικά τον κόσμο των τριπόδων!  Πρόκειται για τρίποδο μέγιστου ύψους 1.5 μ., το οποίο μπορούμε εύκολα και γρήγορα να μετατρέψουμε σε μονόποδο με μέγιστο ύψος 1.62 μ.  Όταν το μαζεύουμε φτάνει τα 40 εκατοστά, αφού χρησιμοποιεί το ανάποδο σύστημα που έχει το πιο εξελιγμένο τρίποδο της σειράς, Travel Angel (στην ουσία τα πόδια γυρνάνε ανάποδα και έρχονται και κουμπώνουν πάνω στην κεντρική κολόνα).  Θα μπορεί να υποστηρίξει βάρος μέχρι 8 κιλά,  ενώ το δικό του βάρος φτάνει μόνο τα 1.6 κιλά.  Ιδανικό για να το κουβαλάμε μαζί μας παντού, αναμένεται να κοστίζει στις Η.Π.Α. γύρω στα 230.00 δολάρια (δεν έχουμε ακόμα τιμή για την Ευρώπη).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Benro MeFOTO
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    χρώμα,χρώμα,χρώμα!!!!!Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι κατασκευαστες!!!!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!