Φήμες για εξαγορά του φωτογραφικού τμήματος της Samsung από τη Nikon;


Φήμες για εξαγορά του φωτογραφικού τμήματος της Samsung από τη Nikon;

Μετά την επίσημη αποχώρηση της εταιρείας από τις αγορές της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου οι περισσότεροι πιστέψαμε ότι η κορεατική εταιρεία πρόκειται να αποχωρήσει τελείως από το φωτογραφικό χώρο.

Αυτό μέχρι πριν μερικές ημέρες όταν κυκλοφόρησαν νέες φήμες για μία μεγάλη ανακοίνωση που αναμένουμε από τη Samsung στο CES 2016 που θα γίνει τον Ιανουάριο στο Λας Βέγκας.

Τώρα μία νέα φήμη -ΒΟΜΒΑ- (την δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη) έρχεται να μπερδέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Η ιστοσελίδα Mirrorless Rumors αναφέρει ότι η Samsung ξεπούλησε το φωτογραφικό της τμήμα στη Nikon, κίνηση που θα ανακοινωθεί στο CES. Samsung και Nikon σκοπεύουν να κάνουν την συνεργασία τους πιο στενή με την Nikon να θέλει να βασιστεί στη τεχνογνωσία της Samsung για να λανσάρει μία επαγγελματική σειρά mirrorless μηχανών.

Η πηγή της Mirrorless Rumors αναφέρεται ως αξιόπιστη (όσο γίνεται κάτι τέτοιο) και μένει να δούμε αν όσα τρομερά αποκάλυψε θα πραγματοποιηθούν.

Η αλήθεια είναι ότι η Nikon πονάει πολύ στην mirrorless αγορά μη καταφέρνοντας να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο, ενώ είναι πολύ μακριά από τις μηχανές που προσφέρουν οι Sony, Fujifilm, Olympus και Panasnonic.

Φυσικά απορίες υπάρχουν και ως προς το τι θα απογίνει με το NX σύστημα mirrorless μηχανών της Samsung και όσους αποφάσισαν να επενδύσουν σε αυτό.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα παρακολουθούμε στενά τις συγκεκριμένες φήμες για να σας ενημερώσουμε για περισσότερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!