Ο νικητής που κέρδισε μία Nikon D3400 είναι ο…


Ο νικητής που κέρδισε μία Nikon D3400  είναι ο…

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον μεγάλο διαγωνισμό του pttlgr και της Nikon και έχουμε τον τυχερό αναγνώστη που θα κάνει γιορτές με μία ολοκαίνουργια Nikon D3400.

Σε κλήρωση που έγινε παρουσία πολλών φίλων του pttlgr σε κεντρική καφετέρια της Θεσσαλονίκης, η εφαρμογή του διαγωνισμού ανέδειξε ως τυχερό νικητή τον Ασημάκη Νικολάου από την Πάτρα! Ο Ασημάκης έχει ήδη επικοινωνήσει με το pttlgr και η μηχανή σύντομα θα είναι στα χέρια του.

Ο διαγωνισμός είχε τεράστια επιτυχία με περίπου 9.300 καταχωρήσεις στην εφαρμογή που χρησιμοποιήσαμε.

Ευχαριστούμε την Nikon και την εταιρεία Δαμκαλίδης για την χορήγηση του δώρου του διαγωνισμού και όλους εσάς που για ακόμα μία φορά στηρίξατε το pttlgr, το νο1 site για την φωτογραφία στην Ελλάδα.

Επιπλέον κληρώθηκαν δύο φωτογραφικές τσάντες σε όσους παραβρέθηκαν στο 2ο pttlgr Coffee Break. Ο Χρήστος Κ. κέρδισε μία φωτογραφική τσάντα της Kata (αξίας 25 ευρώ), προσφορά της Manios Cine Tools και ο Απόστολος Δ. μία φωτογραφικά τσάντα της Cullmann (αξίας 50 ευρώ), προσφορά του φωτογραφικού καταστήματος Ρεπέλλα (Αριστοτέλους 28, Θεσσαλονίκη). Ευχαριστούμε τους ανθρώπους των δύο χορηγών μας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για δώρα για τους φίλους του pttlgr.

Μείνετε συντονισμένοι στο pttlgr καθώς ετοιμάζουμε και νέες κληρώσεις.

Και αυτές τις γιορτές το pttlgr μοιράζει τεράστια δώρα στους αναγνώστες του, ως ένα μικρό ευχαριστώ για την αγάπη που μας δείχνετε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon D3400 pttlgr
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!