Nikon D400, νέες φήμες μιλάνε για τον ερχομό της μέσα στο 2016


Nikon D400, νέες φήμες μιλάνε για τον ερχομό της μέσα στο 2016

Η συγκεκριμένη μηχανή θα έχει APS-C αισθητήρα και θα είναι η νέα ναυαρχίδα της Nikon σε αυτό το φορμά.

Ο Brad τονίζει ότι οι πληροφορίες του έχουν έρθει μέσω e-mail από διαφορετικές πηγές, δύο από τις οποίες στο παρελθόν είχαν βγει σωστές για κάποιες άλλες πληροφορίες που του είχαν δώσει.

Η νέα DX ναυαρχίδα θα μπορεί να βγάζει φωτογραφίες με ταχύτητα 10 καρέ το δευτερόλεπτο και θα κοστίζει κοντά στα 2.300 δολάρια.

Φυσικά και αυτή η φήμη έρχεται να μπει στην λίστα των φημών της Nikon D400, της DX DSLR μηχανής με επαγγελματικό σώμα και δυνατότητες, την οποία περιμένουν πολλοί φωτογράφοι άγριας ζωής και sport.

O Brad όπως λέει αν και έχει πάψει να πιστεύει ότι η Nikon θα μας δώσει κάποια στιγμή μία Nikon παρόμοια με τη Nikon D300s, η οποία είχε APS-C αισθητήρα σε σώμα παρόμοιο με της επαγγελματικής Full Frame της ίδιας περιόδου Nikon D700, ελπίζει να κάνει λάθος και φέτος να είναι η χρονιά της Nikon D400 (ή Nikon D500).

Την ίδια αίσθηση έχουμε και στο pttlgr, αφού στη συνέντευξη που μας παραχώρησε το 2014 στη Photokina η Nikon, μία Nikon D400 είχε αποκλειστεί και η Nikon D7xxx θεωρείται η premium DX μηχανή της ιαπωνικής εταιρείας.
Από την άλλη η νέα Canon EOS 7D II με ότι προσφέρει ίσως αναγκάσει τελικά τη Nikon να αναθεωρήσει την πολιτική της στο θέμα και να μας δώσει μία πολύ δυνατή μηχανή, σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μένει να δούμε αν τελικά θα έχουμε μέσα στο 2016 θα έχουμε επιτέλους την Nikon D400 (ή όπως αλλιώς θα λέγεται).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon Nikon D400 Nikon Rumors Rumors

Πηγή:

Brad Hill
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Νωρις νωρις μπραβο νικον!

  • #
    1

    Σε μια εποχή που οι mirroless κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο τουλάχιστον σε crop frame, αυτη η μηχανή (λόγω όγκου) μου φαίνεται αν όχι ένα βήμα πίσω, πάντως σίγουρα κάτι στάσιμο.
    Άποψη μου βέβαια, σίγουρα αυτοί κάτι παραπάνω ξέρουν….

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!