Η DxO Mark βαθμολογεί την Nikon D750, δείτε ποια θέση πήρε


Η DxO Mark βαθμολογεί την Nikon D750, δείτε ποια θέση πήρε

Η DxO Mark τεστάρει την απόδοση των αισθητήρων τωv φωτογραφικών μηχανών και η Nikon D750 κατέλαβε την 7η θέση στην γενική κατάταξη, πίσω από τις Nikon D810, Nikon D800E, Sony A7R, Nikon D800, Nikon D600 και Nikon D610.
Ο τομέας στον οποίο η Nikon D750 φαίνεται να διαπρέπει είναι το δυναμικό εύρος, όπου στην αντίστοιχη λίστα της DxO Mark έρχεται δεύτερη με 14.5 Evs, πίσω μόνο από την Nikon D810.
Όσο αφορά την κατάταξη που αφορά το βάθος χρώματος η Nikon D750 βρίσκεται στην 14η θέση, ενώ στην λίστα της απόδοσης σε χαμηλό φωτισμό (ISO) την βρίσκουμε στην 8η θέση (πάνω από την Nikon D610 και ακριβώς κάτω από την Nikon D4).

Στους συγκριτικούς πίνακες που η DxO Mark μας παρουσιάζει η Nikon D750 είναι σε όλα τα σημεία καλύτερη από την Canon EOS 6D, ενώ απέναντι στην Sony A99 υπολείπεται ελάχιστα στο βάθος χρώματος.

Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη ανάλυση της DxO Mark εδώ.

Nikon_D750__D810__D610

Nikon_D750__Canon_6D__Sony_A99

Η κυριαρχία της Nikon στα τεστ της DxO Mark είναι συντριπτική με την μόνη εταιρεία που φαίνεται ότι μπορεί να την κοντράρει να είναι η Sony.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

DSLRs Nikon Nikon D750 Nikon DSLRs

Πηγή:

DxOMark
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    οπως τα λες, μονο η sony απο κοντα… αφου και η nikon χρησιμοποιει sony sensors….

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!