Η Nikon αποκαλύπτει με ανακοίνωση τον ερχομό της Nikon D850


Η Nikon αποκαλύπτει με ανακοίνωση τον ερχομό της Nikon D850

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες για τη νέα Nikon D850, η Nikon σήμερα ανακοίνωσε ότι η νέα της μηχανή με τα πολλά megapixels ερχεται με σκοπό να ξεπεράσει τις προσδοκίες των φωτογράφων.

Η ιαπωνική εταιρεία δεν ανακοίνωσε στοιχεία σχετικά με τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τις φήμες που έχουμε δει στο internet τα τεχνικά χαρακτηριστικά της θα είναι:
– θα έχει αισθητήρα 45-46 megapixels
– βελτιωμένο ISO
– σύστημα αυτόματης εστίασης ίδιο με τη Nikon D5
– θα έχει SnapBridge
– θα έχει οθόνη που θα αλλάζει θέση όπως στις Nikon D750, Nikon D500
– θα έχει 2 υποδοχές κάρτα μνήμης, μία για XQD και μία για SD
– δεν θα έχει GPS

ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΉΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΉΣ ΜΗΧΑΝΉΣ SLR NIKON D850
Άμστερνταμ, Ολλανδία, 25 Ιουλίου 2017 – Η Nikon είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την επόμενη γενιά των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών SLR πλήρους κάδρου, υψηλής ανάλυσης και υψηλής ταχύτητας, με την επερχόμενη κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης Nikon D850.
Η D850 θα αποτελέσει ένα εκπληκτικό εργαλείο για όσους δεν δέχονται υποχωρήσεις όσον αφορά την κορυφαία ποιότητα εικόνας και την ευελιξία, τόσο επίδοξους και επαγγελματίες φωτογράφους όσο και ερασιτέχνες που ασχολούνται με φωτογραφίσεις τοπίων, αθλητικών θεμάτων, μόδας και γάμων, καθώς επίσης και τους δημιουργούς περιεχομένου πολυμέσων.

Η D850 διαδέχεται την D810, που εισέπραξε πολλά εγκώμια για την εξαιρετικά ευκρινή απόδοση εικόνας και τους πλούσιους χρωματικούς τόνους. Αυτή η νέα, πανίσχυρη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR με φορμά FX έχει εξοπλιστεί με μια σειρά από νέες τεχνολογίες, χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στην απόδοση που ζήτησαν οι ίδιοι οι χρήστες, αυτοί που δεν συμβιβάζονται με οτιδήποτε λιγότερο από το τέλειο στον φωτογραφικό τους εξοπλισμό.

Η D850 θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία των φωτογράφων κάθε είδους που απαιτούν υψηλή ανάλυση και υψηλές ταχύτητες, χαρακτηριστικά που μόνο μια Nikon αυτού του επιπέδου, σε συνδυασμό με φακούς NIKKOR, μπορεί να προσφέρει.

*Πληροφορίες για την κυκλοφορία αυτού του προϊόντος θα δημοσιοποιηθούν αργότερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Πάνος Βασιλειάδης | 27 Ιουλίου 2017 στις 13:31

    Όσο αφορά τό snap Bridge είναι λίγο ψιλομουφα, άν είναι δυνατόν νά δουλεύει σέ παλαιότερες εκδόσεις τηλέφωνων καί όχι σέ νεώτερες εκδόσεις πάρα τίς αναβαθμίσεις πού τελικά δέν αλλάζουν τίποτα, οπότε άς τό φτιάξουν πρώτα και μετά δελεάζουν τον καταναλωτή.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!