Επική γκάφα της Nikon, βραβεύει εικόνα που έχει παραποιηθεί ψηφιακά


Επική γκάφα της Nikon, βραβεύει εικόνα που έχει παραποιηθεί ψηφιακά

Όλα ξεκίνησαν όταν η Nikon στην Σιγκαπούρη ανακοίνωσε στο Facebook τον νικητή του διαγωνισμού “NikonCaptures”, Chay Yu Wei, δημοσιεύοντας την φωτογραφία του, η οποία έδειχνε μία σκάλα στην Chinatown και στον ουρανό φαινόταν να έχει “πιάσει” το πέρασμα ενός αεροπλάνου.

Η Nikon ανακοίνωσε ότι ο Chay Yu Wei κέρδισε μία φωτογραφική τσάντα της εταιρείας με ροδάκια, ενώ ο ίδιος ο φωτογράφος στα σχόλια της δημοσίευσης απαντούσε σε άλλους χρήστες ότι απλά ήταν τυχερός και δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ ώρα για τη συγκεκριμένη λήψη.

nikon-meme-10

Φυσικά η τύχη του συγκεκριμένου φωτογράφου γρήγορα αμφισβητήθηκε από άλλους φωτογράφους, οι οποίοι έβαλαν την φωτογραφία στο Photoshop και αφού έπαιξαν λίγο με τα levels είδαν ότι το αεροπλάνο είχε προστεθεί στην εικόνα ψηφιακά.

nikon

Μάλιστα ο εν λόγω φωτογράφος δεν μπήκε καν στη διαδικασία να ξεφοντάρει το αεροπλάνο τελείως από την προηγούμενη φωτογραφία που το πήρε.

Κάπου εκεί ξεκίνησε το πάρτι και ο λογαριασμός της Nikon κατακλύστηκε από ευφάνταστα meme της συγκεκριμένης εικόνας.

nikon-meme-16

nikon-meme-14

nikon-meme-2

nikon-meme-1

nikon-meme-8

nikon-meme-7

nikon-meme-6

nikon-meme-12

nikon-meme-11

nikon-meme-4

nikon-meme

nikon-meme-5

nikon-meme-9

Ορίστε και το δικό μας:

pttgr

Η Nikon επανήλθε ζητώντας συγνώμη για το λάθος και τονίζοντας ότι θα αναθεωρήσει τους κανόνες, ενώ ταυτόχρονα ευχαρίστησε όσους μπήκαν στη διαδικασία να την τρολάρουν.

Yu Wei chanced upon a set of ladders while on a photowalk with his friends in Chinatown, and thought the view above…

Posted by Nikon on Thursday, January 28, 2016

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Το βαρελι δεν δειχνει να εχει πατο για αυτη την εταιρια. Οτι να’ναι οπως να’ναι. Ολα βιαστηκα οπως κανουν και με τις μηχανες τους.

  • #
    1

    Μακράν το καλύτερο αυτό με τον Γκοτζίλα!!!!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!