Η επίσημη οδηγία της Nikon για το θέμα της σκόνης στον αισθητήρα της D600


Η επίσημη οδηγία της Nikon για το θέμα της σκόνης στον αισθητήρα της D600

Η Nikon επίσημα εξέδωσε οδηγία για τους χρήστες της νέας D600, σχετικά με το θέμα που έχει παρουσιαστεί με την σκόνη στον αισθητήρα της μηχανής και η οποία φαίνεται να προέρχεται από το εσωτερικό της μηχανής.

Σε μία λιτή ανακοίνωση η Nikon συμβουλεύει τους χρήστες της D600, που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, να ακολουθήσουν τις οδηγίες καθαρισμού που βρίσκονται στο εγχειρίδιο χρήσης στις σελίδες 301-305 και αν δεν δουν κάποια βελτίωση να απευθυνθούν στο επίσημο service της εταιρείας στην χώρα τους για service της μηχανής.

Στην χώρα μας το επίσημο service της Nikon, της εταιρείας Δαμκαλίδης, βρίσκεται στη Χαρίτων 33, 175 64,  Παλαιό Φάληρο, Αθήνα, τηλ: (+30) 210 9410669, e-mail: service@damkalidis.gr.

Η επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα Nikon Europe βρίσκεται εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon Europe
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!