Nikon Professional Services, δείτε την διαδικασία εγγραφής ή ανανέωσης για την Ελλάδα


Nikon Professional Services, δείτε την διαδικασία εγγραφής ή ανανέωσης για την Ελλάδα

Η διαδικασία είναι απλή και όσοι φωτογράφοι πληρούν τις προϋποθέσεις για την εγγραφή τους δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν τις οδηγίες που αναφέρονται στο e-mail που μας ήρθε από την Nikon.
Επιπλέον όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι θα πρέπει να ακολουθήσουν την διαδικασία ανανέωσης, ώστε να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα προνόμια του Nikon Professional Services.

Nikon Professional Services

Αγαπητέ/ή κύριε/α,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συμμετοχή σας στο Nikon Professional Services Club σας προσφέρει πολλά προνόμια, ιδιαίτερα χρήσιμα στους επαγγελματίες φωτογράφους.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η φωτογραφία αποτελεί για εσάς την κύρια επαγγελματική σας δραστηριότητα, θα πρέπει να έχετε άριστη εξυπηρέτηση ώστε να επιτυγχάνετε την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του εξοπλισμού σας, σας προτείνουμε να ανανεώσετε την εγγραφή σας στο NPS club (Nikon Professional Services) εάν έχετε κάνει εγγραφή παλαιότερα ή να κάνετε την εγγραφή σας εάν δεν έχετε ήδη πραγματοποιήσετε.

Η Διαδικασία ανανέωσης και εγγραφής στο NPS club

Για να ανανεώσετε την εγγραφή σας στο NPS club ή να γίνετε νέα μέλη θα πρέπει να είστε επαγγελματίας φωτογράφος και να έχετε στην κατοχή σας δύο επαγγελματικά σώματα μηχανών Nikon D-SLR από τον παρακάτω μοντέλα καθώς και τρεις φακούς Nikon σταθερού διαφράγματος.

-D f
– D4/D4s
– D3/D3x/D3s
– D700/D750
– D600/D610
– D300/D300s
– D800/D800E/D810

Εφόσον υπάρχουν οι παραπάνω προυποθέσεις θα πρέπει να προχωρήσετε ως εξής.

– Να κάνετε δημιουργία λογαριασμού (εφόσον δεν υπάρχει) και εγγραφή προϊόντων στο www.nikon.gr (https://nikoneurope-el.custhelp.com/app/utils/login_form/)
– Να στείλετε e-mail με θέμα “NPS” από τη διεύθυνση e-mail που χρησιμοποιήσατε για να δημιουργήσετε το λογαριασμό στη διεύθυνση handrinos@damkalidis.gr ή desk@damkalidis.gr.

Στη συνέχεια θα λάβετε απαντητικό e-mail με το μοναδικό NPS κωδικό σας.

Τα προνόμια και οι παροχές προς τα μέλη του NPS club είναι τα παρακάτω.

1. Σε περίπτωση που η μηχανή του NPS εξοπλισμού σας χρειάζεται service, έχετε:

§ Προτεραιότητα στο service της αντιπροσωπείας

§ Έκπτωση στο service της αντιπροσωπείας

§ Δυνατότητα δανεισμού εξοπλισμού από την εταιρία μας εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα

2. Μπορείτε να συμμετέχετε στα NPS Photo seminars όπου έχετε τη δυνατότητα να:

– Παρακολουθήσετε τα Nikon workflows
– Να λάβετε περισσότερη πληροφόρηση για τη χρήση του εξοπλισμού σας
– Να ενημερωθείτε για τεχνικές λήψης & επεξεργασίας

3. Έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε NPS Workshops με φωτογράφους από όλο τον κόσμο

4. Επίσης, μπορείτε να επισκέπτεστε το service προκειμένου να κάνετε:

– Έλεγχο του NPS εξοπλισμού σας
– Firmware update της μηχανής σας

5. Μπορείτε να λαμβάνετε δωρεάν το περιοδικό Nikon Pro που εκδίδει η Nikon αποκλειστικά για τους επαγγελματίες φωτογράφους.

6. Τέλος, σε περίπτωση που ο εξοπλισμός σας κλαπεί, μπορεί να βρεθεί μέσω των Nikon service centers, αφού κατά την παραλαβή προς επισκευή απαιτείται η καταχώρηση των σειριακών αριθμών του εξοπλισμού. Έτσι, όταν ο κλεμμένος εξοπλισμός σας εμφανιστεί στο service οποιασδήποτε χώρας, θα ειδοποιηθείτε άμεσα.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,

Δ. & Ι. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ ΑΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!