Η Nikon δημοσίευσε οδηγίες για τους χρήστες της Nikon D750


Η Nikon δημοσίευσε οδηγίες για τους χρήστες της Nikon D750

Διαβάστε προσεκτικά την ανακοίνωση που ακολουθεί και ακολουθήστε τις οδηγίες για να δείτε αν η μηχανή σας πρέπει να πάει στο service.

Προς τους χρήστες της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής SLR Nikon D750 (ενημέρωση της 20/01/2015)
Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε τη Nikon για τις φωτογραφικές σας ανάγκες.

Συμπληρωματικά στις προηγούμενες ανακοινώσεις της 9ης Ιανουαρίου 2015 και 29ης Δεκεμβρίου 2014. Κάποιοι χρήστες μάς πληροφόρησαν ότι κατά τη φωτογράφιση σκηνών στις οποίες κάποια πηγή ισχυρού φωτός, π.χ. ο ήλιος ή έντονος φωτισμός, βρίσκεται σε συγκεκριμένη θέση στο πάνω μέρος του κάδρου, ορισμένες φορές δημιουργείται μια αφύσικη αντανάκλαση σε φωτογραφίες που λαμβάνονται με την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR D750.

Για όσους πελάτες έχουν ήδη αγοράσει μια D750 και θα ήθελαν να γίνει επισκευή της μηχανής τους προκειμένου να περιοριστεί το συγκεκριμένο πρόβλημα, τα κέντρα service της Nikon θα προσφέρουν επισκευή των φωτογραφικών μηχανών με τον παρακάτω τρόπο. Λυπούμαστε ειλικρινά για την ταλαιπωρία που ενδεχομένως σας έχει προκαλέσει από αυτό το πρόβλημα.

Εντοπισμός προϊόντων που δικαιούνται την υπηρεσία
Για να ελέγξετε εάν η φωτογραφική μηχανή που διαθέτετε επηρεάζεται από το εν λόγω πρόβλημα, κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Σειριακοί αριθμοί προϊόντων με αυτό το πρόβλημα” παρακάτω και εισαγάγετε το σειριακό αριθμό της D750 όπως θα σας ζητηθεί. Θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα για το σειριακό αριθμό που εισαγάγατε. Εάν τα αποτελέσματα δείξουν ότι η φωτογραφική σας μηχανή είναι μία από τις φωτογραφικές μηχανές που επηρεάζονται, θα εμφανιστούν οδηγίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αιτήματος για επισκευή. Εάν η φωτογραφική μηχανή σας δεν επηρεάζεται, μπορείτε να συνεχίσετε να τη χρησιμοποιείτε χωρίς να ανησυχείτε για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Σειριακοί αριθμοί προϊόντων με αυτό το πρόβλημα

Λάβετε υπόψη σας ότι ακόμα και αν τα αποτελέσματα για το σειριακό αριθμό μιας φωτογραφικής μηχανής δείξουν ότι αυτή επηρεάζεται από το πρόβλημα, η ύπαρξη μιας μαύρης κουκκίδας στην υποδοχή του τριπόδου που βρίσκεται στο κάτω μέρος της φωτογραφικής μηχανής, όπως στην παρακάτω φωτογραφία, υποδηλώνει ότι τα μέτρα που αναφέρονται παρακάτω για την αποκατάσταση του προβλήματος έχουν ήδη εφαρμοστεί.

nikon-d750

Ανάλυση
Απευθυνθείτε στο πλησιέστερο κέντρο service της Nikon εάν διαθέτετε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR Nikon D750 που επηρεάζεται από αυτό το πρόβλημα. Το κέντρο service θα ελέγξει και θα επιδιορθώσει τα εξαρτήματα προστασίας από το φως και θα προσαρμόσει τη θέση του αισθητήρα AF, προκειμένου να μειωθεί αυτή η αφύσικη αντανάκλαση, χωρίς καμία επιβάρυνση. Αυτές οι επιδιορθώσεις και οι προσαρμογές δεν θα επηρεάσουν την ακρίβεια της αυτόματης εστίασης ή την απόδοση άλλων λειτουργιών της φωτογραφικής μηχανής.

Παρόλο που με τη λήψη αυτών των μέτρων η αφύσικη αντανάκλαση που ανέφεραν κάποιοι χρήστες θα γίνει λιγότερο αισθητή, συχνά παρουσιάζεται αντανάκλαση όταν γίνεται λήψη φωτογραφιών με κόντρα φως με τη χρήση ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών SLR. Η Nikon θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να προσφέρει προϊόντα που ικανοποιούν τους πελάτες μας.

Αίτημα επισκευής
Απευθύνετε τα ερωτήματά σας σχετικά με αυτό το θέμα στο πλησιέστερο Εικόνα Κέντρο Service της Nikon.

Λυπούμαστε ειλικρινά για την ταλαιπωρία που ενδεχομένως σας έχει προκαλέσει αυτό το πρόβλημα.

Η Nikon θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων. Και πάλι, σας ευχαριστούμε που επιλέγετε τη Nikon για τις φωτογραφικές σας ανάγκες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

DSLRs Nikon Nikon D750 Nikon DSLRs

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Παναγιωτης Γαλάνης | 27 Οκτωβρίου 2015 στις 9:29

    θελω να προβω στην αγορα της NIKON D 750 και θα ηθελα να ξερω πως η συγκεκριμενη μηχανη
    δεν εμφανιζει το προβλημα με τη πηγη φωτος (δεν θελω να μπλεξω με service) .
    Πως θα διασφαλιστω? τι να προσεξω πριν την αγορα?

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!