Νέο Firmware για την μονάδα επικοινωνίας Nikon UT-1


Νέο Firmware για την μονάδα επικοινωνίας Nikon UT-1

Με το νέο Firmware προστέθηκε υποστήριξη για την νέα Nikon D7200.

Θα βρείτε το νέο Firmware της Nikon UT-1 εδώ. H αναβάθμιση μπορεί να γίνει μέσω των εξής DSLR μηχανών: D810, D750, D7200, D7100, D800, D800E.

Ο πομπός UT-1 είναι μια μονάδα επικοινωνίας καθολικού τύπου συμβατός με συγκεκριμένα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών D-SLR της Nikon. Ενσωματώνει μόνο ενσύρματη λειτουργία LAN, αλλά μπορεί να αναβαθμιστεί σε ασύρματη λειτουργία LAN εάν συνδυαστεί με τον ασύρματο πομπό WT-5. Σχεδιασμένος να ενεργοποιεί την επικοινωνία μεταξύ της φωτογραφικής μηχανής και του δικτύου, ο πομπός υποστηρίζει το πρότυπο IEEE 802.3u (100 base-TX)/IEEE 802.3 (10 base-T) ως μεμονωμένη μονάδα, και το πρότυπο IEEE 802.11a/b/g/n σε συνδυασμό με τον ασύρματο πομπό WT-5.

Ο πομπός συνδέεται στο πέδιλο εξαρτημάτων (θερμό πέδιλο) της φωτογραφικής μηχανής ή, εναλλακτικά, σε προαιρετική στήριξη SK-7 και τροφοδοτείται από μπαταρία EN-EL15. Ο πομπός UT-1 παρέχει τη δυνατότητα δικτύωσης της φωτογραφικής μηχανής με δυνατότητα απομακρυσμένης αναζήτησης και λήψης των εικόνων. Παρέχεται δυνατότητα τηλεχειρισμού των ρυθμίσεων της φωτογραφικής μηχανής και χρήσης της λειτουργίας LiveView (Ζωντανή προβολή) σε υπολογιστή όπου έχει εγκατασταθεί το λογισμικό Camera Control Pro 2 της Nikon.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!