Φοβερή τιμή για το Nokia Lumia 1020, μόνο 349 ευρώ


Φοβερή τιμή για το Nokia Lumia 1020, μόνο 349 ευρώ

Το Nokia Lumia 1020 το είδαμε μαζί πριν λίγο καιρό σε ένα μοναδικό συγκριτικό τεστ εναντίον του Sony Xperia Z1.

Τότε η αγορά ενός από τα κορυφαία φωτογραφικά smartphones της αγοράς ήταν για τους περισσότερους εκτός δυνατοτήτων αφού τα 699 ευρώ που κόστιζε το κατέτασσαν στα πιο ακριβά smartphones.

Με μεγάλη έκπληξη μάθαμε ότι στον Κωτσόβολο το Nokia Lumia 1020 βγήκε στα 349 ευρώ! Πρόκειται για μία πολύ καλή τιμή για τις δυνατότητες του και αν υπολογίσουμε ότι μπορούμε στην ίδια τιμή να κάνουμε 18 δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας (19,39/μήνα) τότε πρόκειται για μία πραγματικά μεγάλη ευκαιρία.

Μην ξεχάσετε να δείτε το αναλυτικό μας τεστ για το Nokia Lumia 1020 εδώ.

Επίσης γράψτε μας αν σκέφτεστε να το τσιμπήσετε και αν όχι γιατί (εμείς η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμαστε!).

Μπορείτε επίσης να δείτε την προσφορά της Vodafone για το Nokia Lumia 925 στην πολύ καλή τιμή των 249 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Πολύ το σκέφτομαι αλλά η Nokia σε 10 ημέρες βγάζει το 1520 mini ….

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!