H Olympus πουλάει μέσω ebay μηχανές και φακούς που έχουν ανακατασκευαστεί


H Olympus πουλάει μέσω ebay μηχανές και φακούς που έχουν ανακατασκευαστεί

Πρόκειται για online κατάστημα που λειτουργεί στα πλαίσια του ebay και ελέγχεται από την Olympus Γερμανίας. Εκεί θα βρείτε μηχανές και φακούς της Olympus που έχουν ανακατασκευαστεί και πωλούνται σε χαμηλές τιμές. Ανακατασκευή σημαίνει ότι τα προϊόντα για κάποιο λόγο έχουν επιστραφεί στην Olympus και αφού έχουν επισκευαστεί διατίθενται προς πώληση σε χαμηλές τιμές. Ενδέχεται βέβαια μερικά από αυτά να έχουν γρατσουνιές ή χτυπηματάκια αλλά η Olympus Γερμανίας δίνει ένα χρόνο εγγύηση και εκτός τον άλλων μπορείτε να βρείτε και δημοπρασίες για να κάνετε την προσφορά σας.

Επισκεφτείτε το olympusmarket εδώ.

Αν κάποιος έχει αγοράσει από το olympusmarket στο ebay θα μπορούσε να μας γράψει στα σχόλια του άρθρου σχετικά με την εμπειρία του.

Φυσικά όπως πάντα σας εφιστούμε την προσοχή σας για αγορές online, τις οποίες κάνετε με δική σας και μόνο ευθύνη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Olympus
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!