Διαγωνισμός Ανοιξιάτικης Φωτογραφίας από την Olympus


Διαγωνισμός Ανοιξιάτικης Φωτογραφίας από την  Olympus

Ο διαγωνισμός Ανοιξιάτικης Φωτογραφίας από την Olympus έχει ελεύθερη συμμετοχή για όλους. Μπορείτε να πάρετε μέρος με μία φωτογραφία σχετική με το θέμα. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook. Στη σελίδα του διαγωνισμού, ανεβάζετε τη φωτογραφία σας με τον τίτλο και την περιγραφή της, βλέπετε όλες τις συμμετοχές και ψηφίζετε τις αγαπημένες σας. Διαβάστε τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής και πάρτε μέρος έως και την Κυριακή 27 Απριλίου στις 23:59.

Οι νικητές θα προκύψουν μέσω ψηφοφορίας, η οποία θα γίνει σε 2 γύρους. Ο 1ος γύρος της ψηφοφορίας, ο οποίος απευθύνεται στο ευρύ κοινό, θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 30 Απριλίου και ώρα 23:59. Οι 30 πρώτες σε ψήφους φωτογραφίες θα περάσουν στο 2ο γύρο, ο οποίος απευθύνεται μόνο στους 30 συμμετέχοντες. Ο κάθε ένας από αυτούς θα πρέπει να επιλέξει και να ψηφίσει τις 3 αγαπημένες του φωτογραφίες, ανάμεσα σε αυτές των υπόλοιπων 29. Έτσι θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στη συνέχεια του διαγωνισμού και θα μπορέσει να διεκδικήσει μία από τις 15 θέσεις των τελικών νικητών. Ο 2ος γύρος θα διαρκέσει από την Πέμπτη 1 Μαΐου στις 00:00 έως την Δευτέρα 5 Μαΐου στις 23:59. Οι 15 φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή αξίας 40 ευρώ που μπορεί να εξαργυρωθεί στα καταστήματα ATTICA μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2014.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Η Intersys και η Olympus διοργανώνουν διαγωνισμό φωτογραφίας, με θέμα την Άνοιξη

Αθήνα, 16 Απριλίου 201. Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Olympus στην Ελλάδα, ανακοινώνει τον Διαγωνισμό Ανοιξιάτικης Φωτογραφίας, που διενεργείται μέσω της σελίδας Olympus Cameras Fans Greece, στο Facebook. Οι συμμετέχοντες καλούνται να ανεβάσουν μία φωτογραφία τους με θέμα την Άνοιξη, στο application που θα βρουν στην σελίδα της Olympus στην Facebook, μέχρι την Κυριακή 27 Απριλίου 2014.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με δύο γύρους ψηφοφορίας που ολοκληρώνονται την Δευτέρα 05 Μαΐου 2014, οπότε και θα αναδειχθούν οι 15 νικητές, που θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή αξίας €40, για να την εξαργυρώσουν σε αγορές από τα πολυκαταστήματα Attica.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Olympus Photo Competitions
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

2 σχόλια

  • #
    1

    τα χειρότερα βραβεία στην πιάτσα

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!