Οικονομική λύση για να κάνετε την DSLR σας υποβρύχια από την OUTEX


Οικονομική λύση για να κάνετε την DSLR σας υποβρύχια από την OUTEX

H εταιρεία OUTEX υποστηρίζει ότι ανάμεσα στις φτηνές υποβρύχιες θήκες για DSLR που δίνουν πολύ κακής ποιότητας αποτελέσματα και στα πανάκριβα υποβρύχια housing μπορεί κάποιος να κοιτάξει την δική της λύση, που είναι οικονομική χωρίς απώλειες στην ποιότητα.

Πρόκειται για μία ειδική θήκη κατασκευασμένη για υποβρύχιες λήψεις μέχρι 10 μέτρα βάθος, η οποία βγαίνει για όλες τις μάρκες φωτογραφικών μηχανών ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για τοποθέτηση flash ή χρήση τριπόδου.  Η λύση για μη απώλεια ποιότητας είναι η χρήση εξαιρετικής ποιότητας οπτικών φίλτρων μπροστά από το φακό.  Το βάρος της μαζί με το ειδικό οφθαλμοσκόπιο, το φίλτρο και τα διάφορα αξεσουάρ της δεν ξεπερνάει τα 500 γραμμάρια.  Η θήκη πωλείται μόνο online, εδώ.

Πρόσφατα η OUTEX προχώρησε στην σχεδίαση μίας νέας θήκης με ένα πολύ μεγάλο “φινιστρίνι” στο πίσω μέρος, το οποίο εκτός της πρόσβασης που μας δίνει στο οφθαλμοσκόπιο της μηχανής μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση και στην οθόνη.  Το ειδικό αυτό φινιστρίνι ή “Big O” όπως ονομάστηκε, διευκολύνει την χρήση της οθόνης για την λήψη video και για αλλαγές των ρυθμίσεων .  Η αμερικάνικη εταιρεία μέσω του Kickstarter ζητάει την χρηματοδότηση από το φωτογραφικό κοινό σε όλο τον κόσμο για να ξεκινήσει την παραγωγή του νέου προϊόντος, ενώ αν θέλετε μπορείτε να προ-παραγγείλετε το δικό σας κιτ με το “Big O” προς 375,00$.

Ακολουθεί η παρουσίαση της νέας θήκης:

Μπορείτε να βρείτε την σελίδα του νέου προϊόντος στο Kickstarter εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Kickstarter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!