Μάθετε όσα θέλετε να ξέρετε για την Panasonic Lumix DMC-GH4


Μάθετε όσα θέλετε να ξέρετε για την Panasonic Lumix DMC-GH4

Στο πάνελ των ομιλητών εκτός του παρουσιαστή του B&H, έχουμε τον φωτογράφο Eduardo Angel και τον Matt Frazer της Panasonic. Η συζήτηση γύρω από την Panasonic Lumix DMC-GH4 έχει διάρκεια περίπου 1.5 ώρα αλλά αν σκοπεύεται να την αγοράσετε τότε θα σας βοηθήσει να πάρετε την τελική απόσταση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    Βαΐε την έχεις δεί από κοντά την GH4?Εκτός από το βίντεο όπου σίγουρα θα είναι πολύ δυνατή στις still photos πως είναι?

    • #
      1

      κάνουμε προσπάθειες να την δούμε στο pttl.gr, ελπίζουμε να μπορέσουμε…τα πράγματα στην Ελλάδα δυστυχώς στο θέμα των φωτογραφικών που μπορούμε να δούμε από κοντά είναι πολύ δύσκολα.
      Εξαιρούνται μερικές εταιρείες που έχουν καταλάβει ότι το να μπορούμε να γράφουμε ελεύθερα την γνώμη μας για τα προϊόντα τους είναι κάτι που θέλουν όλοι και μακροχρόνια είναι υπέρ τους.

      • #
        1

        Εσύ τα λές από την σκοπιά της ειδικής δημοσιογραφίας αλλά και για τους καταναλωτές εκτός από Canon Nikon και Sony οι υπόλοιπες μάρκες έχουν μικρή έως καθόλου εκπροσώπηση στα μαγαζιά και για αυτό ευθύνονται οι αντιπροσωπίες..

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!