Η Panasonic αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Canon EOS 7D Mark II;


Η Panasonic αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Canon EOS 7D Mark II;

Αυτό και αν είναι περίεργο. Από ότι φαίνεται η Panasonic αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της διαδόχου της Canon EOS 7D.

Η Panasonic σε μία πρόσφατη παρουσίαση τύπου σχετικά με την νέα Panasonic LUMIX DMC-GH4, παρουσίασε σε ένα συγκριτικό πίνακα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, εδώ και πολύ καιρό, φημολογούμενης Canon EOS 7D Mark II.

Σύμφωνα λοιπόν με την στήλη του πίνακα που έχει τίτλο, διάδοχος της 7D, τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας μηχανής είναι:
– αισθητήρας των 20 megapixels
– ISO 100-12,800 (επεκτάσιμο στα 25600)
– ταχύτητα κλείστρου 1/8000
– λειτουργία αθόρυβου κλείστρου
– σύστημα αυτόματης εστίασης με ανίχνευση φάσης και 19 σημέια
– ταχύτητα συνεχών λήψεων 8 καρέ το δευτερόλεπτο
– μέγεθος Buffer – 15 raw, 126 JPEG
– οθόνη αφής 3.0″, ανάλυσης 1.040.οοο dots, χωρίς δυνατότητα αλλαγής θέσης
– σώμα αδιάβροχο
– βάρος 910 γραμμαρίων

Φυσικά κρατήσετε τα παραπάνω με επιφύλαξη, αφού γεγονός είναι ότι η Canon EOS 7D Mark II είναι σαν τους εξωγήινους. Φήμες λένε ότι υπάρχει εκεί έξω αλλά εδώ και πολύ καιρό την περιμένουμε μάταια να εμφανιστεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

EOSHD
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!