Έρχεται η Panono μέσα στο 2015, ανακοινώθηκε η τιμή της


Έρχεται η Panono μέσα στο 2015, ανακοινώθηκε η τιμή της

H Panono είναι μία φωτογραφική μηχανή σε σχήμα μπάλας, ανθεκτική σε πτώσεις, η οποία αποτελείται από 36 κάμερες που μπορούν να καταγράψουν σε μία στιγμή εικόνα 360 μοιρών.
Πετώντας την στον αέρα η Panono υπολογίζει πότε θα φτάσει στο υψηλότερο σημείο και τότε δημιουργεί μία πανοραμική εικόνα 360 μοιρών με ανάλυση 108 megapixels.
Παράλληλα η Panono μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κανονική φωτογραφική μηχανή απλά κρατώντας την ή να τοποθετηθεί σε τριπόδι, ενώ σύμφωνα με τις προτροπές των υποστηρικτών της εταιρείας θα έχει και ειδικές υποδοχές για χρήση με σχοινιά σε δέντρα ή άλλα αντικείμενα.
Εκτός της τελικής πανοραμικής εικόνας ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση και στις 36 φωτογραφίες που καταγράφηκαν αρχικά. Επιπλέον επιτρέπει την ασύρματη μεταφορά των εικόνων σε συσκευές Android και iOS, μέσω WiFi. Έχει ενσωματωμένη μνήμη για αποθήκευση 400 πανοραμικών εικόνων, ζυγίζει 400 γραμμάρια και έχει διάμετρο μόλις 11 εκατοστών. Προς το παρόν η Panono δεν καταγράφει καθόλου video.

Η Panono έχει νέα ιστοσελίδα στην οποία μπορείτε να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή της και φυσικά να περιηγηθείτε στις πανοραμικές εικόνες που έχουν γίνει με την βοήθεια της.

Θα είναι διαθέσιμη την άνοιξη του 2015 στην τιμή των 549 ευρώ και θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο μαύρο και το πράσινο χρώμα. Μπορείτε να την προ-παραγγείλετε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Panono
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!